Thursday, July 2, 2009

Tribute to Micheal Jackson - Eat It

Semua masih dalam mood tribute to Micheal Jackson kan so layan ni video ok.
Happy Watching.



versi Weird al Yankovic

12 comments:

speedrider said...

Al-Yankovic memang satu fenomena. semua VC dia buat parody. hehehehe

sis_nita said...

huhu!
tak muat nak kuar..
sengal ahh clip nehh.
tapi lawak gilerr..

deaf_angel said...

dulu2 kat tv, tak salah aku arwah Sudirman pun ada cover lagu ni
tak tahu beat it ke eat it , tapi tak salah aku eat it

berteromber said...

dulu ada versi melayu kan...tak ingat la sapa yg nyanyi...Beat It jadi Bidin...lagi lawak..hehe

Abang Ben said...

Weird al memang genius. Dia memang musicians aku dah tengok video dia. Lagu2 dia memang pelik dan susah nak buat. Yang cover2 tu just nak cari makan je. Dia sendiri, dasat.

2hconsult said...

emm tiru aku nampak kakakka
peace

deaf_angel said...

beb, senang post gambo metallica one single ko cakap tu.
kaset eh?

matakucing said...

speed,
yup parody habis..lawak

sis nita,
video2 al yankovic mmg cam tu

berteromber,
bidin?..hahaha

abg ben,
betul2 walaupon imej dia cam tu tp gempak. aku ada 1 album dia sebijik tiru cover album Nirvana-Nevermind.

deaf,
kena korek2 balik gobok tu..kalau jumpa nnt aku tampal

2hconsult,
blasah jer

Portdy said...

gua suka dia parody lagu mmmmmmmmm - Crash Test Dummies...

eddie dewanaga said...

Berteromber,
dulu ada kaset lagu2 popular ni dimelayukan...

Beat It jadi Bidin..
Uptown Girl jadi Gadis Bandaraya...

hahaha...

matakucing said...

fullamak eddie lu ada simpan tak?

berteromber said...

eddie...betul betul betul..lagu2 album Grammy Award thn yg MJ menang banyak tu...zaman tu popular betul kaset grammy award tu...tu yg dorang melayukan tu...bukan Isma Alif ke yg nyanyi..lupa ahh..