Tuesday, July 7, 2009

Senandung Migrain

Dah lama aku tak kena migrain. Tiba2 datang lak migrain aku yang dah lama menyepi. Ermm memang tak tertahan. Bisanya rasa nak hantuk2 jer kepala kat dinding. Dushh dushh debushh tapi lagi teruk lak kang. Aku dah ler jenis tak makan ubat ermm rileks sabar je banyak2 huh cobaaannn. Kawan aku si Semut Sewel tu pon demam gak.."ko rileks je beb".

**nyut nyut nyut kepala rasanya mau pecah - Doyok

10 comments:

Takilala said...

blood pressure ok tak? bahaya bro kalau tak gi cek. kurang2 kan kafien, cek bp. mkn quaker oat.

Portdy said...

bro, jaga diri beb...

betul cakap takilala, gi check kalau ada masa...banyak minum air suam bro, ganti kafein tu semua...mkn koko-ot...

satu lagi try minum air limau nipis, jangan buh gula, kalau nak lagi sedap minum sunkist pun jangan buh gula...ni semua minum suam-suam.

"kita adalah apa yang kita makan."

moga cpt sembuh.

deaf_angel said...

jaga diri beb.
ada apa2 yang trigger ni migrain tak? stress ke, sekitaran ke, kurang tido ke, makanan ke.
Please take care.

sis_nita said...

hmmm..
tul ke migrain tuhh..
ko kanss..
saket kepala jgn wat memain..
gi laa wat check-up..
napenyerr ko tak suka makan ubat..?
hmmm..
take care, okehh..

berteromber said...

migrain dan sakit gigi adalah 2 sakit yg kalau org sekeliling bising...gua rasa nak tumbuk jer...

cukup tido..rehat dan kurangkan nescafe bro...

speedrider said...

Bro, pi check bro. Kalau boleh, buat thorough test. Jangan setakat pi klinik minta ubat jer, dapat buat appointment dengan specialist lagi bagus. Prevention is better than cure bro~

2hconsult said...

BEB HOPE KO DH X SAKIT PALA DH AKU STILL CM NI JER

kisah Semut said...

ko mkn ub\t k

matakucing said...

tima kasih bro & sis semua. korang mmg best. terharu aku. nnt aku gi buat medical checkup

eddie dewanaga said...

semua orang dah bagi nasihat... gua???

bro... 'bil air tertunggak' tu, calon dah lama tunggu... gaji ni pi shopping cincin, ujung tahun boleh slow2 ikat...