Tuesday, July 21, 2009

1 Wajah bukan 1Malaysia (tunda ke 07 nov 09)



Jom turun berdansa bersama M.nasir? Ini konsert balas dendam. Dan ini juga bukan konsert Dream Theater; Metropolis pt 2 : Scene From A Memory yer.

(map link)

**last update : 22-07-09 1445 hrs

10 comments:

Saudagar Mimpi ... said...

Dream Theater. Poster konsert sifu kali ini mmg ada iras-iras kulit album DT Metropolis Pt 2; Scene From A Memory.
Bercakap mengenai Dream Theater, aku masih mencari-cari CD terbaru mereka!

Matakucing, hang turun ke utk konsert sifu kali ni?

Takilala said...

Err..jauh. Tak dpt la aku nak gi berdansa skali. Huhu.

zan said...

Aku n MK akan turun berserta sorang kawan kami dari Penang..

Nanti kasi tau la ko kat mana. Berdasarkan cerita Mus, macam best gak kalau dapat jumpa ko ni..Bukan senang nak jumpa mamat punk layan Pink Floyd..hehehe

Joe said...

layan muzik M.Nasir ni mmg best. banyak gak lagu M.Nasir ni yg aku minat.

sis_nita said...

akak paling suka lagu keroncong untuk ana..

wahhh.. nak layan konsert ehh.. beh gak nehh.. nnti nak pujuk2 kekanda..

eddie dewanaga said...

aduhai kasih aduhai...

Portdy said...

rupa tanpa wajah

Saudagar Mimpi ... said...

Zan : Hahaha...so Mus Speedrider sudah bukak cerita pasal aku eh?. Aku mamat punk? hahhaha. Aku sebenarnya mamat skima yang layan Muzik Nusantara jer. :P
Apa pun kalau berkesempatan, Insyallah boleh jumpa korang di sana.

deaf_angel said...

aku baca reviews korang je la huhu
enjoy the show

tapi scene from a memory metropolis2 DT tu memang best. Nak2 versi dvd live atau triple cd live tu.

matakucing said...

SM,
yup seperti yang jzun sebut..aku turun konsert ni. hang turun tak??

takilala,
suh m.nasir buat kat sana pulak.

jzun,
mamat punk lyan pink floyd? fuhh..bukan calang2 ni SM huhuhu

brader joe & sis nita,
apalagi..masa utk berdating & berdansa.

eddie,
hijab kekasih

port,
aku harap lagu tu berkumandang.

dep,
yup album tu perkenalan aku ngan DT. mmg best.