Monday, July 6, 2009

Masuk lagi

Lama gak aku hantar artikel tu kat ROTTW, last2 keluar gak. Patut la Zan perli2 aku jer kat comment entry yang lepas ( tq Zan). Kalau korang nak baca artikel tu korang pegi la kedai mamak berdekatan cari ROTTW isu Julai cam dalam gambar ni. Aku tak de scanner nak tampal sini. So happy reading (thanks to sewel too).




8 comments:

Saudagar Mimpi ... said...

Tahniah Bro.
Ini artikel keberapa masuk ROTTW nie?

Portdy said...

wow wee...

boleh jadi rock journalist macam Cameron Crowe dalam Almost Famous!

keep it up , cateye!

Takilala said...

ya.. ya.. saya stuju ngan en.Portdy

sis_nita said...

erk!

aaaaa.. waahhhhh.. pandai wat artikel tuhh.. bagus2..

kedai mamak aderr jual majalah nehh ke..? ke ko gegurau jerr..

ko musti dah beli, kan.. pinjam blehh..?

deaf_angel said...

huhu..nanti aku baca ek...

happy aku ada kawan journalist
mintak autograph beb.

eddie dewanaga said...

wa caya abis sama lu...!!!

sekarang member2 gua yang jadik journalist R.O.T.T.W, bukan saja Yatt, Nadia dan Zizie, tapi brader Matakucing jugak...!!

berteromber said...

tu hari belek2 ROTTW mmg ada nampak artikel ni...tau lu punya gua koyak bawak balik...haha..

apa2 pun tahniah la bro..semoga terus berkarya...

matakucing said...

SM,
tak ingat yang keberapa hehe

portdy, takilala
ermm ada bercita2 kearah tu huhuhu

sis nita,
kat jangkang takde kot..kat telok ada ler..oo nak pinjam dtg umah kat bt7 sebelah PASTI.

deaf, eddie, berteromber,
thanks for ur support.
rock on