Tuesday, July 14, 2009

Penantian..

"Beb ko nak baca buku grunge tu? Aku dah reserve. Kalo ko nak aku nanti bwk balik kl, pinjamkan ko. Lepas 2 minggu gitu ko kasi aku balik."

"Aku cek online, buku tu ada dan boleh pinjam. Aku dah rezeb. Mungkin berapa hari ni baru sampai kat library rumah aku. Dah ready, aku ambik n bwk balik kl. Nanti dah dapat aku bilang ko next wk."

huhu tak sabar aku nak baca buku tu. Thanks bro (u know who u r)



9 comments:

sis_nita said...

sabar..
tak lari buku dikejar..
ia akan datang kepadamu..
huhu!

Portdy said...

suke le tu?

zan said...

nanti si "dia" datang KL bawak buku, jom lepak sekali..

deaf_angel said...

nanti aku cek dah boleh collect ke tak eh.

Takilala said...

huhuhu..best best

berteromber said...

jangan lupa kasi tampal gambo2 charles peterson tu nanti

Joe said...

membaca amalan mulia

eddie dewanaga said...

as usual, the angel save the day...

matakucing said...

dah baca komen korang semua..