Thursday, July 16, 2009

Lagu-lagu malam

Untuk brader berteromber; tuari lu dah review cd Cinderella-Night Song kan. Ni just nak tunjuk versi LP pulak. LP ni aku buat perhiasan jer huhuhu sebab tak de player la :( . Sekarang ramai pulak dah beli player: Abg Ben, Takilala, Speedrider dah beli dah.


cover depan 6.49 sen aje



inner sleeve dia




LP dia


back print dia

Ermm tu jer la huhuhu nak riak skit muahaha. Aku beli kat Amcorp Mall 10 ketul. Nak baca review brader berteromber, klik sini.

14 comments:

sis_nita said...

ko..
tak baik wooo riak2..
berlagak takperr..
hehehe!

mahal agaknyerr kan harga LP player..

kisah Semut said...

wah best nyer maner li

Takilala said...

ni album best woo. balik kajang nnti aku nak round armcorp gak la. tu hari ko ada tulis ko lambat sikit je kan lp mentari merah search tu, huhu..aku tgk kat mudah.my ada org jual sampai 400 ketul wooo..mahal gila.

deaf_angel said...

cantik eh. I like it.
Cinderella aku suka, siap carik bootlegs haha
ada satu soundboard dorang yang Little Rocks nye show, punye la best.

eddie dewanaga said...

nice job beb... kumpul material dulu, player, pelan2kayuh...

Joe said...

menarik! LP memang aku tak penah pegang. macam ko bro. aku pun bukan ada player. kaset dgn CD je.

dah lama aku tak layan muzik.

tak berkesempatan.

speedrider said...

NICE NICE NICE!!!!!

berteromber said...

ceh..nasib baik kat JB ni tak terjumpa LP2 rock camgini..balik2 LP cina...kalau tak mau terjebak jugak gua...huhu..

btw..nice collection bro..x der player gantung buat perhiasan pun ok per..

Portdy said...

ala... apa la sangat ada LP ni,takdak player?
kalau gua buat alas potong bawang jekk.....

(kata Portdy dalam nada cemburu.)

Abang Ben said...

I'm not your fooooolllll....

SkiD said...

Adussss...ada LP le pulak...jeles tul....

matakucing said...

sis nita,
saja bakar line..LP palyer kira murah gak cuma nak kena bli amp & speaker tu yang sakit tu.

semut,
bli kat kedai apek jantan tak guna tu.

takilala,
400? ermm std la brg rare..tp yang aku jumpa dulu tak de cover..togel lp jer semata.

dep,
carik2 pastu burn heheh

eddie,
pelan sgt dah ni..penat nak kayuh.

brader joe,
sekali2 kasi keluarkan la kerockersan mu itu.

speed,
yeah yeah yeah.

berteromber,
aku ingat nak buat jam dinding la LP2 yang bersepah2 kat umah tu hehehe.

port,
ala lp2 ni gua buat baling2 musang jer huhuhu.

abg ben,
yeahhh

skid,
ishh jgn jeles..dengki jer huhuhu

zan said...

Pergh..tayang LP ek?

*tengah berfikir-fikir samada mau menayangkan juga koleksi LP*

rimanilzah said...

pergh...