Friday, July 31, 2009

31.07.2009

happy besday to my friend o mine; Norrul Anuar b. Hanapiah
-keep on rockin beb-

12 comments:

Portdy said...

heppi busday juga!

eddie dewanaga said...

semoga panjang umur bro....!
ceria2 selalu, diberkati Allah s.w.t dan dimurahkan rezeki...

dan cepat dijodohkan sama doktor tu... hahaha!!!

bukan apa beb, kalau mak abah sakit, senang, menantu dia doktor.
kalau lu nak MC, senang, bini lu doktor.

*eh... am I too obvious..??

hahaha...!!!

2hconsult said...

happry bufdy yayunk ku-semut-

berteromber said...

Happy Besday En Norrul Annuar Bin Hanapiah...

dengan ucapan asik keep on rockin je..bilanya nak kawin...huhu..

speedrider said...

sama la ucapan aku.. bila nak kawen.. ngeee!!!!

Saudagar Mimpi ... said...

Hehhehe! Ingat nak tulis Happy Birhtday kat FB!, tapi kat sini lagi meriah kot.
Happy Birthday Bro. Moga panjang umur, murah rezeki :)

anuar said...

wah..tima kasih ye kawan2 matakucing wish besday kat aku..hahaha salam kenal portdy,eddie naga(gempak nama ni),semut,berteromber,speedrider & saudagar mimpi..huhuhu :p

2hconsult said...

dan cepat dijodohkan sama doktor tu... hahaha!!!

bukan apa beb, kalau mak abah sakit, senang, menantu dia doktor.
kalau lu nak MC, senang, bini lu doktor.

*eh... am I too obvious..??

hahaha...!!! NI ABG eddie ckp makner nyer aku xlayak berdamping dgn ko -semut sedey-

eddie dewanaga said...

semut...

takmo sedey arr... gua tak tau lu dgn mk are involve with each other, gua gurau je dgn 'cerita doktor' tu based on the past entry...

wish u both a happines and good luck!

deaf_angel said...

happy besday..

Joe said...

happy belated birthday :)

Anonymous said...

abg eddie semut x majuk pown
he8-semut-