Friday, December 19, 2008

Update RTW 8



ni latest update for RTW 8 band line up :

Estranged
One Buck Short
The Times
Pure Vibracions
Bunkface
Republic of Brickfields
Butterfingers
Koffin Kanser
Zip Zieller
The Otherside Orchestra
Estrella
Bittersweet (gantikan Laila's Lounge)
Revenge
They Will Kill Us All
Komplot
OAG
Upon Arrival

Plus : College Band

Harvesting Space Sound
Static Emily
SharpShooter
Incarnation
Up To Bed
Dance To The Radio

4 comments:

Geng Metal said...

Hehehe ...apa kabo lu cing? aisey gua betul2 bz le hari tu ...ni baru ada masa jenguk blog n update entri ... hehe

eddie dewanaga said...

nampak sgt yg gua ni dah tua bro...
bila tak satu pun band2 yg diketengahkan merangsang nafsu gua...

ada takde pun Aru dan kuncu2nya, Butter dan Revenge(gua penah layan diorang kat 8tv)

matakucing said...

geng metal,
gua ok jer..haha biasa la tu bro december ini mmg bz.

Eddie,
harapkan aru & the geng n butter jer la. aku pon cam lemau jer nak gi hehe

red said...

dude ..rare gila benda ni...actually alternative rock show to masa 1.2 miligrams pun ada buat. aku cuma atau pasal single chemistry je..single fire is a curse mmg aku tak pernah terlintas. kaset plak tu. jual kat aku aa beb..checkout my blog naivesick.multiply.com