Saturday, December 20, 2008

Rolling Stone Tribute Kurt Cobain


Kurt Cobain-RS 683 (June 2, 1994)

Aku mencari majalah ni; Rolling Stone tribute to Kurt Cobain. Anyone?

3 comments:

eddie dewanaga said...

gua ada beli beb....

tapi jgn tanya ada kat mana dah... gua lupa, silap2, mak gua dah jual pada apek paper lama termasuk 'Kerrang' gua yg berlambak2 dulu...

dulu Kerrang murah beb, sebelum duit kita(nilai ringgit) blom jatuh lagi...

deaf_angel said...

lawa ler issue ni
aku tak pernah nengok.

mata-kucing ko kumpul anything Nirvana eh?

ye ler kalo aku nampak2 benda2 gini , aku bleh inform ko

matakucing said...

eddie,
mesti ada lagi tu kat gobok tu...cari2 hehehe

Deaf,
Yup aku kompol apa saja berkaitan Nirvana. Cam ko gak kompol2 Maiden.