Monday, December 15, 2008

Farewell my friend o mine



Semalam hujan lebat giler tu tak campur dengan angin ribut lagi, kilat berdentum sana-sini. Aku dah berdegup2 jer jantung aku. Tengah sedap2 layan discman tengah hujan album Manowar-God of War tetiba jer kilat berdentum kuat giler.

Pulppp!! tiba2 senyap sunyi. Blackout ker?? tengok lampu Ok. Discman aku pulak sunyi sepi. Check adapter tak bau hangit..terbakar ker?? Tukar pakai bateri senyap jer tak mau bunyi. Check adapter lagi sah memang out.

Arggghhh sedih siot. Lama dah discman n, dekat2 4 tahun ++ menemani aku sejak aku beli guna duit gaji pertama aku (31/08/2004). Banyak berjasa ngan aku ni. Kira closed friend gitu. Ermm sayang la dah tamat riwayat dia. Nak wat cam ner dah ajal dia. So kene save up lagi la nampaknya nak beli yang baru. Issh issshh isshhhh .Kene survey Cash Converter** la jawabnya ni.

Oh ye aku ada review pasal friend of mine aku ni dulu. Klik sini.

**kedai barang2 terpakai

3 comments:

khys said...

hoho lebih kurang aku punya discman je ni. panasonic ada vcd, tapi aku punya bentuk sikit lain. mmg tahan lama, aku ingat dah 6/7 tahun dok belasah benda ni tiap2 hari haha..

apapun selamat beli discman baru lah ye, walaupun ada setengah org kata dah old fashion benda ni. entah apasal aku masih belum tergerak nak convert ke jenis2 ipod tu..

Abdul Rahman said...

takziah bro, hehe.

matakucing said...

oldskool tu yang best..hehehe aku pon tak terbeli2 i-pod tu.