Wednesday, December 24, 2008

As Sahar live @ MCPA Hall


Gig metal penutup tahun 2008

As Sahar lagenda Eastren Black Metal dari Singapura akan membuat persembahan secara eksklusif di MCPA Hall, KL pada 27-12-08 ni. Bersempena kemunculan album terbaru mereka "TIR".

**lama tak layan gig metal ni..cam boleh pergi jer ni.

9 comments:

Abdul Rahman said...

bro, butter ade jd artis jemputan kat hot fm bingit sabtu ni gak. kat sunway piramid. katenye butter turun complete piece kali ni. lok udah balik. last show butter tuk tahun ni. aku tatau lg dpt pg ke idak. sbb cm ade plan nak ke kota bharu tau penang.

Abang Ben said...

Symbiotic tu aku ada demo-CDnya yang power tu. Ada review kat blog aku.

As Sahar rules!

Khar said...

hot fm bingit? apa tu?

eddie dewanaga said...

ramai fans tak berkenan dgn Baku Karama, tapi gua suka...

diorang ada cerita suka duka masa recording TIR dlm bulan puasa kat majalah Empayar(yg ada blogger zizie hashim - sweet 666 tu)

mcm tu punya perit pemuzik2 metal melayu nak buat recording, dgn kerja2 harian lagi...

perjuangan tu yg mahal!

muor76 said...

ermm pesal ler time ade gigs ade jerk program lain... 27.. ermm gaji tak masuk lagik.. ade tournament rugby.. pastu perhimpunan skuter kebangsaan.. ermm dengornye ade gigs kat perhimpunan skuter kebangsaan tu.. heheheheh

deaf_angel said...

eye of the cat
mcpa hall ni yang kat mana eh?
cammana gi sana guna public transport?

matakucing said...

abdul rahman,
butter aku skip la..heheh nak tgk legend black metal..rare o ini gig

abang ben,
yup dorang paling menonjol tahun ni..power!!

Khar,
carta lagu2 kat hotfm rasanya..welcome ke blog merapu.

matakucing said...

muor76,
layan skuter pon best tu..ada gig free lagik ahaks.

deaf,
kalau ko dari KL sentral ko naik monorel kat sebelah KL sentral tu turun pitstop MAHARAJA LELA (RM 1.60 kot) betul2 depan pitstop MAHARAJA LELA ada bangunan putih..tu la MCPA hall ( dewan orang2 cina). Kalau nak gi std merdeka pon pitstop sini gak.

hf said...

As-Sahar best..

penah tengok dorang perform dulu..

memang dasyat...

As-Sahar ni banyak dipengaruhi oleh sorang lagi budak Spore yang memang legend...

Aszman PROFANCER