Monday, August 25, 2008

K E M B A L I T-shirt

Semalam pergi showcase Butterfingers ada duit lebih aku grab la official merch sempena album KEMBALI. Memula tak mau beli tapi bila pikir2 t-shirt ni akan jadi vintage 10 tahun akan datang aku beli gak huhuhu.

Masih dalam plastik "seal" tak bukak lagi hehehe ingat tak mau bukak nak buat pekasam tapi tak boleh tahan la gatai tangan lorr.

Aku bukak gak hehe sempoi eh minimal cam cover album. Tshirt ni dikeluarkan oleh label independent WRNV Design.

Belah belakang pulak tulis bait2 lirik semua lagu dalam album kembali. Sikit2 dia letak situ ermm sempoi ah tapi kaler mengancam cik Kiah oi.Ni kira lengkap eh CD ada, showcase dah pegi & t-shirt pon ada hahaha.

Ok_padu.

4 comments:

deaf_angel said...

berapa rm eh? ni kira ori of the ori ler kira

matakucing said...

aha ori of the ori..rm30. Oklah dengan qualiti kain & printing.

eddie dewanaga said...

nice n' simple..
gua kalau pakai merah, budak2 liverpool tempat gua mesti gelak tepuk2 bumi... huh, sworn enemies gitu..!
hahaha...

Abdul Rahman said...

buat pakai pegi pasar mau terbeliak mata makcik kiah. haha. merah tu ong woo..