Tuesday, August 12, 2008

Aku Makin Bulat?

Sejak akhir2 ni aku telah mendapat banyak reaksi dari geng2 & kengkawan tentang diri aku. Ermm entahlah fakta yang selalu aku dapat, aku semakin bulat (tembam). Huhuhu aku makin tembam eh..agaknya la kot aku pon tak perasan kah kah kah.

Mak, Abah, kakak, abang, anak2 sedara sume cakap aku dah makin berisi. "Comel la pakcik sekarang" kata anak sedara aku. Yang aku perasan mungkin sebab aku dah potong rambut pendek kot. Pendek mengikut garis panduan buku disiplin sekolah menengah aku dulu.

Yelah sebelum ni rambut aku panjang, so tak nampak sangat la "kebulatan" tu. Tapi bila je potong rambut pendek, smart ( jadi mat smart pulak la ekeke ) ni muka pon lain la kan. Kadang aku tengok cermin pon cam tak caya tu muka aku sendiri huhuhu haru siot.

Ntah nape aku tergerak hati pulak nak potong rambut pendek. Bukan ada niat / hajat apa2 ataupon sebab wanita itu hehehe tapi dengan rela sebab dah boring kot, lagipon sejak akhir2 ni rasa berat je kepala aku ni hahaha.

Tapi ok gak eh rambut pendek ni. Kalau mandi rambut senang nak kering, kepala pon ringan jer hahaha kacak siot huhuhu (apebenda la aku ni... syok sendiri pulak...ntah apa la tujuan post ni hahaha).

Jumpa_Lagi di_lain kali.

5 comments:

deaf_angel said...

takpe pose bleh diet haha

BENTARA said...

sila ambil gambar dari tepi, bahagian perut. Biar kami jadi hakimnya hehehe,,,

matakucing said...

deaf,
haha pose eh..huhu mana ilang

bentara,
part perut tu yg champion tu..jadi port pembiakan lemak tepu huhuhu

matakucing said...

deaf,
balik kg ker..lama ko ilang

deaf_angel said...

adik ipar aku kawin ah. aku sibuk2 haha