Monday, August 17, 2009

Sakit perut

Hari ni aku sakit perut, memulas2 uiihhhhh sakit nya nak buat koje pon tak selera. Kejap2 gi toilet..sampai entry ni di tulis dah masuk tujuh kali kau tau Jebat..ni ada rasa nak terkucil ku tahan Jebat hehehe tp dah ok skit dah.

Oh yer Alfi anak best friend aku, Fairuz pon masuk wad mlm tadi demam panas. Alhamdulillah dah ok dah. Petang tadi dah check out.

10 comments:

Norhaidatul Azian Tajul Ariffin said...

lately,digalakkan memakai mask walau ke mana pun...langkah berjaga2..
Menteri Kesihatan dh pesan,Che Det pun dh pesan..
Pil Chi Kit Teck Aun bagus untuk sakit perut..:-)

Takilala said...

salah mkn kot?

sis_nita said...

ko tetiba geng bas skolah ngan sara lak.. sara semalam coti2 sekolah.. cam ko lerr.. sakit perut ngan muntah2..

ko salah makan ke..? alaa.. takpe.. nnti nurse datang tulun jaga ehh.. manerr nurse tak memuncul ni..

2hconsult said...

nurse dh sampai:)semut

matakucing said...

kak yan,
tq.

kak nita, takilala
yer kot salah makan..or makan salah hehehe.

semut,
wink

eddie dewanaga said...

jaga kesihatan tu bro... time2 kecemasan kesihatan ni.

semut, tengok-tengokkan laa, kalau dia degil takmo makan Pil Chi Kit Tek Aun, piat je telinga MK tu.

sorang member gua pun baru masuk last week sebab batuk dan demam, semoga cepat sembuh..

berteromber said...

gi ler klinik..doktor tu hari kan ada..hehe..

SkiD said...

Haa ni le peluang nak jumpa doktor ari tu..amacam?

eiza in the house.. said...

salam bro..lahai bro ko pun segrouplah ngan aku n opismate..tp dia lagi teruk ..hari nie baru lega..kene jaga makan tu bro..moga cepat sembuh

matakucing said...

eddie, eiza
tq bro/sis..dah ok skit ni.

skid, berteromber
hehehe tak sempat jumpa.