Wednesday, August 12, 2009

haih

fuhhh...nampak gayanya kena bertahan ni
serangan makin hebat..ermmm tak pe tunggu jer
aku menyerang dalam senyap

weh..gi wat kerja laa weii

12 comments:

sis_nita said...

pehhh.. macam terbau munga rampai laks.. kat manerr lak timbul bau munga rampai ni ehh..

jap jap..

oooooo.. dalam laci akak ni aderr munga rampai kawan bagikk tadi..

luper lak.. ehehehe!

Anonymous said...

wah ni amat panas ni huhuh-semut-

berteromber said...

rilek arr MK..kalau jadi pun apa salahnya..lu jangan sampai Eddie rampas...huhuhu..

kisah Semut said...

opopops...semut x campur bab ni huhuhuhh lari

eddie dewanaga said...

semut... beb, lu cute ah, adorable and amazingly cute, i must say...

weekend ni free tak, jom layan pizza ke, ice cream ke... gua naik Seremban, occay..?




hahaha.... berteromber, lu memang biol, kan???

relax MK, gua setia dgn Lisa Surihoney, beb...

kisah Semut said...

emmm ok jer huhuhu semut pon setia ngn mk jer huhuh

berteromber said...

eddie...best man win...huhu





oi..gua gurau2 ajer..mampus gua kena pukul ngan MK kang..hahaha..

deaf_angel said...

aku blur sey

Takilala said...

??? huhu

Joe said...

uii! orang rumah aku pun ada. pesal aku tak tahu? ko bercinta dgn semut ke?

sis_nita said...
This comment has been removed by the author.
sis_nita said...

wakakakak! alahai brader joe. soklan awak kan sungguh sesuai.. hahaha! MK, sila jawab dgn ikhlas yerr..