Monday, August 10, 2009

panggilan misteri

"nak tanya ni kilang kerepek tu kat mana yer, makcik dah sampai balai polis Banting ni." "Oh makcik jalan depan lagi sampai jumpa Hospital Banting belah kanan lepas tu jalan depan sikit ada traffic light belok kiri, pastu nanti nampak signboard kilang kerepek tu."."Ok , terima kasih."

tahniah makcik kerana berjaya menjumpai kilang kerepek itu.

8 comments:

eddie dewanaga said...

makcik tu siapa, bro...?

speedrider said...

mesti makcik tu salah nombor.. tapi ko tolong jugak. ehhehe tahniah

Joe said...

kilang kerepek kat Sungai Lang la tu. makcik tu nak bisnes kerepek kot. huhu!

sis_nita said...

errr.. ko pon kalo nak wat citer keliwon, agak2 laa dik ooiii..

deaf_angel said...

erk..macam cerita seram aje...

Takilala said...

jangan biarkan diri anda dibelenggu MISTERI..huhuhuhu

matakucing said...

eddie,speed
makcik tu mak kwan aku, tak salah nombor cuma tak pernah2 makcik tu tepon aku.

brader jo,
fuh dpat tangkap la kilang kepek kat sg lang tu haha

sis nita,
ni bukan keliwon..laron hehehe

deaf, takilala
cam misteri nusantara ek

2hconsult said...

amboi cm kenal jer cita ni emm bukan mama aku ker tepon ko!-semut-