Tuesday, August 18, 2009

Bleach 20th Anniversary Deluxe Edition



Elemerk..Pearl Jam "Ten re-issue" pon tak dapat lagi, ni pulak dah muncul berita Bleach 20th Anniversary Deluxe Edition. Ermmm [link]

15 comments:

zan said...

Ten re-issue dah ada..Tapi kat kedai la. Harga dalam 50 ketul.

Versi Amcorp tak tau bila boleh dapat..

sis_nita said...

nirvana ni aderr satu lagu yg akak penah dgr.. errr.. tapi tak paham ntah apa yg dimaksudkan.. huhuhu!

matakucing said...

zan
oh yer ker..aku dh lama tak terjah kedai cd huhuhu..nnt aku check.

kak nita,
takpe..tak paham kita layan orkes nirwana..ajak brader jo kalaoke maa

zan said...

Try bukak http://www.easternrecords.com
Boleh beli online lagi..Malaysia punya ni..

Joe said...

lama dah band ni kan.

deaf_angel said...

ada extra2 ke ni release

aku tahu pearl jam tu ada boxset siap ada vinyl ler, cd ler macam2

berteromber said...

nirvana aku ada kaset jek..belum terpikir lagi nak upgrade ke cd tp aku ada cd nevermind beli kat cash converter RM10 jek.

Geng Metal said...

gua engat tadik anime bleach tu ... hehehe...

Portdy said...

sama lah ingatkan anime bleach tadi huhuhu...

anyway apa kris Novoselich buat eh? terus senyap gitu...

kisah Semut said...

dear t kita g kdi cd k bwk nazmi heheh

Takilala said...

Aku ingat td ko review anime Bleach. Album ni best. Gambar diorang ni bentuk negatif, kalau nak tengok betul punya, try set kamera henpon korang ke negatif dan tgk gmbr ni melalui kamera yg telah disetkan td. Saja je kongsi, kalau dah tau abaikan komen ini. Huhuhu.

eddie dewanaga said...

portdy,
novoselic masuk dan form bermacam2 band, tak menjadi, bila grohl ajak masuk foo fighter, dia takmo... dia dah lain bro sekarang ni... dan berjambang rambut separuh botak, dengan long sleeve dan blazer, dia dah berpolitik...

dia ada column dekat Seattle Weekly... lu boleh tengok dia kat kris novoselic/wikipedia.

matakucing said...

brader jo,
lama gak..dah disband pon

deaf,
ada additional cd live show album bleach 1990.

berteromber,
wah jumpa kat cc eh..berbaloi tu

geng metal, portdy
nnt korang review la pasal anime bleach tu

takilala,
tq atas info tu..aku pon tak tau

eddie,
mmg betul..dah jadi ahli pilitik..dia byk join band project..last sekali dia join Flipper.

Portdy said...

Tenkiu takilala, aku yang bijaklaksanabentan ni pun tak terfikir (dan terus gi capai hp huhuhu)

hmmm ... masih aktif politik lagi eh?
anyway betul tu broeddie, gua baru teringat masa tengok dvd Classic RockAlbum:Nevermind enshafid punya...ada interview ngan kris ni...dah botak tengah daa, dah tak macam grunge hero lagi, dah macam cikgu sekolah yang tinggal sebelah rumah huhuhu.

SkiD said...

Fuyooo..ni Bleach dah lama oii..keset dia pun lama dah terbarai...masa ni diaorang tak terkenal lagi. sebelum Nevermind...