Wednesday, August 12, 2009

amboi amboi amboi

bro n sis blogger aku dah melancarkan "serangan" nampak
huh...nantikan pembalasannya..hiaarrrggggghhhhh
hehehe (gaya seperti selepas action kamen melakukan action bimmm)

15 comments:

muor76 said...

ni ape cite nih... aku tak paham arrr

Anonymous said...

wah x fhm ek bcer la post2 yg lalu hahahhah emmm lek2 sudey ler-semut-

sis_nita said...

mana eddie ni.. akak nak sponsor cover novel terbaru kat blogger.. cepat arr muncul eddie sang naga.. hakhakhak!

eddie dewanaga said...

bro... sapa serang lu?
lu bilang dgn gua, semut usik lu lagi eh...

semut...!
takmo usik mk lagi ah... tak baik beb.


hahahahaha....!!!

nita nak cover cerita apa?
pasal mk kena gigit semut...??
Oops!

sis_nita said...

lorrr.. tak beh arr mk kena gigit semut..

hmmmm.. jap jap.. idea mari..

haaa.. aperr kata mk terkena virus semut..? setuju?

saya KUNCI lirik ini..

*larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk*

2hconsult said...

ok semut undur ditri n xkan gangu mk lagik:(-semut-

eddie dewanaga said...

Lek arr Semut... kitorang semua gurau2 je. Ada jodoh bersatu, takde jodoh, buat bodo sua...

been there, done that!

zan said...

semut tergigit matakucing..

patut la kucing menjerit sambil

membuat action kamen bim..hahaha

matakucing said...

wah kaknita pon dah join geng 69 ni..ermmm rileks jer hahaha

matakucing said...

muor,
tak perlu paham huhuhu nnt ko bersekongkol ngan geng 69 lak huhu

zan,
bukan main ko yer

kisah Semut said...

lek r semut xder aper gurau jer semut ni x mudah kecik ati ler huhuh zan,abg eddie,sis nita and mk semut dh update blog tomen ek peace syg koang

berteromber said...

apa la lu eddie..kan dah merajuk semut tu...

dah MK..gi cepat2 pujuk..

har..har..har.

kisah Semut said...

serius semut ok x majuk pon semut syg semua nyer heheheh ahaks mk aku syg ko lebey ler .....

sis_nita said...

erk!

alahai.. hengatkan semut majuk arrr.. tadi tgk komen tu kanss..

akak gurau2 manjerr jerr tu yerr dik.. jgn amik ati taw.. aaa.. nnti MK banjerr eskrim mahal tu yerr..

huhuhu!

Anonymous said...

emmm xamik hati pon akak semut ok jer suker kawan dgn koang-semut-