Friday, September 26, 2008

Salam Eid'fitri


Hehe buat suma kawan2 blogger & yang bukan blogger aku nak mintak maaf lah yer diatas kesilapan teknikal yang tidak dapat dielakkan semasa proses memblog. Samada secara langsung atau tak langsung muahaha. Sesungguhnya nya trial n error tu lumrah menjalani kehidupan.

So semoga bergembira di Syawal yang mulia. Jumpa lagi lepas raya eh.

8 comments:

eddie dewanaga said...

0-0 ye bro...

semoga happy selalu sewaktu memberi duit2 raya tu...
hahaha...

Saudagar Mimpi ... said...

Selamat Hari Raya juga bro.

BENTARA said...

salam aidilfitri... bila makan serunding, ingatlah gua...

deaf_angel said...

aloha..mk

slamat raya..
nanti ah kalo aku ada kredit kat line msia, aku send sms raya kat ko nanti hahaha.

deaf_angel said...

seret betul ko raya?
update wei

Abdul Rahman said...

alamak, aku terlambat plak. tapi aku tetap ucapkan, selamat hari raya buat bro. semoge berbahgia hendaknya bersama famili. cantek gambar kad raya yg bro edit tuh. lol

matakucing said...

haha selamat araye gak..edit tulisan jer muahaha

matakucing said...

ni thn gua seret deaf..4 thn tak dpt cuti ooo