Wednesday, September 17, 2008

Nak Raya Dengan Papa Rock?

Tadi aku terselak 1 myspace mana ntah aku pon dah lupa..jumpa pulak flyers ni. So sape2 nak berhari raya ngan paparock Ramli Sarip..cekidot ini flyers eh.


gambar klik kasi besar eh..dtls suma ada dalam tuh.

8 comments:

eddie dewanaga said...

Ramli Sarip ni dah tahap naga gunung ni... gua berkesempatan lihat dia,

1. basking (lagu Jikalau Merindu)
2. mkn nasik org kawen (kat JB)
3. solat maghrib.
4. beratur beli kebab (kotaraya, JB)
5. sentiasa tersenyum

...sungguh humble insan seni ini.

matakucing said...

hehe aku tak pernah jumpa live dpn mata..tp mamang simple je paparock eh

deaf_angel said...

raya ketiga eh?
lermek...mesti best..

hopefully sweet charity tu hari nye show keluar live album/dvd

matakucing said...

raya ke-18 ar dep..m.nasir? turun?

deaf_angel said...

m nasir dah announce?
date? lokasi? harga tiket?

hehe

xy bundle said...

ari tu time member aku mintak tolong amik abg ramli kat bangsar, terus setuju tanpa pikir panjang. gi lepak minum teh kat mamak jap, pastu anta dia balik umah kat pj...

matakucing said...

oho best tu bro

xy bundle said...

best giler... dapat sembang2 pasal band2 otai yg dia minat... led zep, pink floyd...

tp brother ramli ni mmg la sempoi habis... best giler lepak dgn dia..