Friday, September 19, 2008

Death Magnetic CD & T-shirt

Ok semalam time lunch hour tak de keje..aku gi la kedai CD Rock Corner kat Subang Parade (tempat fav aku ni heheh) nak amik cd panas masakini...apelagi Metallica-Death Magnetic yang aku order last week ngan grab skali cd Search Bentara punya.

Terkejut aku bila amoi Rock Corner tu bagi aku t-shirt DM..eh dapat t-shirt ker amoi?? dalam keadaan aku yang kempas kempis keriangan..yeaarrgghh. Memula tanya poster dia cakap.."tak ade la abang...tapi saya bagi lain la"...aku ingat dia nak bagi poster BackStreet Boys / N'SYNC muahahaha.


bahagian depan..sempoi aje kaler silver

ada cop Universal Music kat belah dalam

ni bahagian belakang dia pulak

Amoi tu cakap sape yang order pre-sale jer dapat t-shirt DM tuh. Kalau yang beli gitu2 aje tak dapat apa2. Heheh ok la tak dapat poster..t-shirt pon OK sangat muahaha.

Pastu malam tadi lepas buka ngan opis mate singgah jap Uptown Shah Alam..saje2 nengok suasana dekat2 nak raya. Pusing2 aku tertawan t-shirt kat bawah ni :

T-shirt Scorpions-Blackout tapi cop copyright tak de pulak.. simple aje kalau dapat kaler hitam mesti menawan. Takpe janji ade..memang susah pon nak dapat Blackout ni.

Pastu dah nak sampai pintu pagar keluar ternampak si Eddie melambai2 aku pulak.. ishhh ape lagi aku pon terus la menghampirinya..huhuhu yang ni print 2003.Alang2 sebat sekali hehe harga pon OK ikut budget.

Ok lain kali cerita lagi.

17 comments:

BENTARA said...

woaaaa... SEARCH gua... SEARCH gua... nanti email masirbi at yahoo dot com kasi detail nak bayar la eh...

eddie dewanaga said...

DM t-shirt tu, yg order pre sale je yg dapat eh...?

*tapi yg scorpions tu kira best la.

matakucing said...

bentara,
nanti wa email. Apa lagi yg tak dpt ker??

eddie,
ikut kata amoi tu yg order pre-sale aje..hehe scorpions tu ada org bedek wa harga giler2

deaf_angel said...

m-k
tshirt tu size apa ko dapat?
boleh pilih size ke?

matakucing said...

oh t tu ada size..aku amik size L besar skit tuk masa depan..keh keh
time aku amik ada L, XL & XXL.

deaf_angel said...

not bad ye ada size size gini...
ye la, aku nye size kena besar haha

zali said...

wa bru beli td dpt t.shirt gak alhamdullah muat2 walau angin tiup tak begerak2 ..hang tinggal kat mana aku duk s.alam

matakucing said...

oh bagus2..aku duduk sijangkang, telok panglima garang bro

muor76 said...

aritu memule ingat t shirt tu metallica merchandise atau underlicense.. tapi rerupenyer universal yg buat... tak jadik arr nak amek...
brader tau tak kalo kat kl kat ner leh dpt tshirt metallica merchandise atau under license?

xy bundle said...

menarik tshirt scorpions n iron maiden tu...

matakucing said...

tp scorpions tu yg rare..hehe

xy bundle said...

mmg menarik bila dpt benda2 rare ni...

KamP SuRKezZ said...

Bole tahan la metallica baru.. Tp aku dl mp3 ja. Semenjak album Garage inc dh x brapa layan. Death magnetic ni mcm nk kembali ke zaman dulu2 balik dgn intro dan solo yg panjang2. Tapi kembali takat zaman Load&Reload ja.

surkezz said...

matakuching, kita xchange blog. Atas tujuan nak unite kan geng2 bundle... Biasa la blog baru setahun jagung.

xy bundle said...

xchange... jgn x xchange.. kita kumpul geng2 bundle.. n meriahkan dunia bundle nih... leh tukar2 info beb...

matakucing said...

surkezz & xy..cantik gak tuh

xy bundle said...

biasalah... bab ilmu n networking ni kita sentiasa cari. baru lah kita ni leh berkembang... :)