Thursday, May 28, 2009

Stayback lagiiiii

Minggu ni kena stay back pulak...adoiiii haiiii rosak program untuk menurunkan berat badan gua yang semakin montel ini disamping perut yang memboroi itu.

11 comments:

eiza in the house.. said...

kesian la kat bro..
takper bro, dh alang2 stay back tu..
aerobik sekali la kat tpt keje tu..
mesti best..hehehe

Takilala said...

boroi ensem bro..huhuhu

Saudagar Mimpi ... said...

stay back.
stay cool bro :)

berteromber said...

rosak program turunkan berat badan ker rosak program nak berdating...huhu..

Ikhtilaf said...

lu tlg bg tips nk boroikn perot..
da lme wa nk broikn prot tp x jd2..

eddie dewanaga said...

bro, seriously, gua agree dgn berteromber!!!

Portdy said...

...gua juga seriusly deeply madly agree dengan broteromber & dragon malaya,

"...bikin rosak ana punya program!"

kata P.Ramlee dalam Ali Baba Bujang Lapuk.

hmmm?

matakucing said...

eiza,
nak joget kena pasang lagu mc hammer "u can't touch this"

ikhtilaf,
hehe gua pon tak tau cam ner nak kasi perut slim..sit up..pakai bengkung..boleh kot hehehe

berteromber,portdy,eddie,
wah5...pandai2 jer brader2 gua ni.. tuduhan yang melampau tu hehehe.

takilala,
really?hahaha

SM,
cool2 kan hati ni walaupon tak suka arrghhhh

zan said...

Hm..xper..
Taman Rakyat akan setia menantimu..hahaha

sis_nita said...

nak diet..?
kita pon tgh gak nehh..
diet..

series nak pakai kebaya masa raya kang.. 3 bulan lagikk woo..

matakucing said...

sis nita,
ada can lagi tu..3 bulan hehehe