Monday, May 25, 2009

Lefthanded & kawan-kawan



Tahun ni musim konsert so sapa2 yang berduit lebih tu bolehlah tengok konsert Lefthanded & kawan2. Konsert dibahagikan kepada 2 sesi, petang & malam dimana petang terdiri daripada band2 independent terhangat & malam pula giliran Lefthanded & otai2 rock lain termasuk Shima!!!. Klik flyers untuk keterangan lanjut.

14 comments:

berteromber said...

tunggu review lu ajer la..nak pergi tak larat.

eddie dewanaga said...

The Pilgrims dan A.C.A.B...!!!

bila punk bertemu skinhead!
where the 90's strike back...!!!

sis_nita said...

salam ziarah..
member eddie ehh..

ni sesajerr terjah ni..
kita pon suka gak layan rock2 kapak.. ehhh! eddie kata rock bacin ehh.. hahah!

lefthanded ni.. kita suka lagu ku di halaman rindu..

Portdy said...

bila la dapat dengar lagu Pencinta live version...

siapa2 please? Shima pun boleh juga...

Takilala said...

best ni. napa la time aku balik sana x de gig2 mcm ni.
pencinta..best lagu tu..

zan said...

Tahun perabih duit tengok konsert..
Layan..

Abang Ben said...

jangan lupa rebiu untuk mereka yang jauh di perantauan huhuhu...

deaf_angel said...

mata-kucing nanti review eh.
3pm - 11pm wooo lamanye

matakucing said...

berteromber,takilala,abg ben,deaf : insyallah aku review kalau aku gi.

eddie,
A.C.A.B dah lain dah jadi The ACAB indie rock bro..bukan skin lagi huhu

sis nita,
rock bacin? hehehe tima kasih kerana singgah blog merapu ni.

portdy,
shima nyanyi pencinta..fueweyyy

zan,
tahun perabis duit beli lp cd led zepp & pink floyd jugak hahaha

rimanilzah said...

alamak, aku tak der sen brader!

Faizal and Anna said...

Salam Bro, pernah tengok reunion Lefthanded masa diaorang opening for Scorpions kat Stadium Merdeka. Frust sikit la sebab never a complete lineup.

Anyway, have to give this concert a miss sebab awal2 dah booked ticket for Sweet Charity reunion..

*btw, good job on your Search reviews. Keep it up ya...

matakucing said...

rimanilzah,
heheh gua pon sama daaa

faizal and ana,
lefthanded dah takkan bersatu lagi..anyway thanks for visit

mindx said...

bro...

pada pendapat lu la, apsl la Man Keedal tak form btul2 line-up Lefthanded ni?? part Arwah Samad dan Nash tu cari la pganti yg ttap.. baru kena dgn status legend tu.
Buat single ke.. tak de la bila show je recycle lagu lame je. Kalau kat US ke, band yg dok recycle main lagu lama ni dah di gelar TRIBUTE BAND!! (ikut kta LARS ULRICH la..)

matakucing said...

tak pasti la mindx.. mungkin man keedal ni terlalu cerewet?? ntah la..kalau ada budget..turun la yer