Thursday, May 21, 2009

aku perlukan ruang

aku perlukan ruang untuk menyatakan apa yang aku rasa..aku perlukan ruang untuk meluahkan apa yang terpendam..aku perlukan ruang untuk menantikan saat yang sesuai..aku perlukan ruang untuk bernafas dengan tenang..aku perlukan ruang untuk berlari menuju ke puncak.. jadi janganlah terburu2 kerana aku tahu apa yang aku lakukan.

16 comments:

deaf_angel said...

best woo ayat ko ni

eddie dewanaga said...

gua dan deaf akan memberikan lu ruang...

"...aku perlukan ruang untuk lepaskan sesuatu yang terpendam..."

*bro, u really need a toilet!
hehehe...

(bro, lu dah macam brader Pyanhabib)

Saudagar Mimpi ... said...

Heheh. Ayat kau ni buat berimiginasi tentang babak sebuah drama melayu, cerita pasal seorang awek dok ajak pak we dia masuk meminang tapi pak we tu rasa dia perlukan ruang untuk menantikan saat yang sesuai.....tak mahu terburu-buru. Lom kompom, tapi pak we tak mahu meluahkannya dihadapan awek takut terluka hatinya.
Angin pun bertiup menghembus perlahan menerbangkan daun-daun kering di jalanan.hehheh

Oh...mungkin ini imiginasi aku saja.

Portdy said...

cateye,

gua hanya mampu memberikan lu ruang...ruangan "Keluh kesah bersama Kak Esah"...

mungkin ruangan itu dapat menenangkan jiwa lu yang gelora cintaku, hanya kalau kau mengerti maksud yang tersurat....

Takilala said...

bro, ada ruang kat myspace (ruang aku) tu...huhuhu

Portdy said...

Myspace ...hahahaha
..tak tepikir gua tadi....hahaha takilala lu memang lucu ah...

berteromber said...

erk..ada awek dah paksa lu kawin ker...haha..

matakucing said...

hehehe korang semua memang "lucuk" **lucu sebut cam irwansyah dalam cerita heart..keh keh keh

deaf,
nanti aku buat lagi,

eddie,
gua tak mo jadi pyan..tp gua tetap minat pyan.

port & takilala,
ruanganku yer..haha

berteromber,
tak la..

matakucing said...

SM
ko bleh jd penulis skrip

zan said...

Beb..Amcorm Mall banyak ruang..
Jom ahad ni!

deaf_angel said...

kelakar2 aku baca komen

ah ah la,
mata-kucing ko gi SHOPPING THERAPHY ler ahad ni kat amcorp mall bagus. huhu

Gengmetal said...

kenapa lak bro ni? Hmmm ....

matakucing said...

zan,
meronta2 nanti.

gengmetal,
takde apa2 ;)

eiza in the house.. said...

bro g la cr ruang2 yg byk ruang tu..biar lepas semua dendam kesumat..hehe
ape za merapik nie...sori2

matakucing said...

eiza,
sedang mencari ruang2 tu.

Contramen said...

woho..
perlu ruang???
ruang pon perlu ruang jugak skrg..
tekanan kiri kanan!!!
jalan straight pon salah..
xtau apa nk kata..
btol, perlu ruang beb..