Saturday, May 23, 2009

Cinta Pandang Pertama?

Korang percaya tak denga teori "cinta pandang pertama" ??? korang pernah rasa?? sharing2 ler..ermm ntah la knapa lak ngan aku sejak akhir2 ni hahaha

Ternyata - Estrella

Ku lihat dia pandangan pertama
Ternyata indah
Senyuman, Liriknya

Ku ingin dia, saat pertama
Berjumpa, dengannya
Membuat ku gelisah

c/o
Waktu berlalu hari demi hari
Hati ku dambakannya
Untuk bercinta lagi


13 comments:

Takilala said...

best gak lagu dia ni.

Portdy said...

cateye,

gua percaya bro, pada pada cinta pandang pertama , sama juga...untung la bro kalau lu jumpa...

"Everything went from wrong to right
And the stars came out and filled up the sky
The music you were playing really blew my mind
It was love at first sight
Love at first sight"

(Kylie Minogue - Love at first sight)

..tapi gua lagi percaya pada Love at First Sting hehehehe - Scorpions rules!

berteromber said...

ooo...ini estrella..baru 1st time dengar...

lu sudah jatuh cinta ker bro?...haha

'Jangan tunggu lama lama...nanti lama lama...dia di ambil orang - SC' :D

deaf_angel said...

ah...young love.
teringat aku zaman muda2 dulu haha.


How Do I Know When Its Love?
I Cant Tell You But It Last Forever
How Does It Feel When Its Love?
Its Just Something You Feel Together
- Van Halen.

deaf_angel said...

portdy?

Kylie Minouge?

sah ler...sehati sejiwa ngan wa huhu

eddie dewanaga said...

hehehe... for the first time ever, i don't have any freakin word to comment!!!

cuma, tahniah bro...!!
(setelah 2-3 entry kebelakangan ini yg mengundang tanda tanya...)

kita semua tumpang happy je, betul tak kawan2...!!!

Portdy said...

alamak bro depp, segan lah, wa baru nak minat dengan hasil kerja Kylie ni, lambat naik locomotive...
...dulu dulu minat Kylie minogue pun sebab dia sangat menggiurkan aje ..emm yum yum...


Cateye , wa jatuh cinta pada Kylie Minogue pun pandang pertama tau.

Portdy said...

bro dragon,

BETUL BETUL BETUL!

Saudagar Mimpi ... said...

Saja nak tanya, entry ko kali ni mmg ada kena mengena dengan entry sebelumnya ke?

Aku percaya pada cinta pandang pertama, dan kalau pertama gagal, aku percaya pada yg kedua, ketiga dan seterusnya...
Asalkan bahagia. :)

zan said...

Portdy..
Try layan Locomotive version Grandfunk railroads. Pasti lu terkesima..hahaha

MK..
Lu ni..sudah ada bau-bauan bunga Mawar kat lu ni..hehehe. Jom Taman Rakyat!

matakucing said...

whooaaaa laju giler reply topic ni..hahahhahahaha dalam sejarah blog aku ni la posting paling laju replynya...anyway aku just survey jer buat kajian sikit ;P

eiza in the house.. said...

salam bro,
wah2 sudah jatuh cinta yer..
tahniah2..eiza tumpang happy jerk :)

matakucing said...

eiza,
sssyyyyyhhhhhh ;)