Tuesday, March 24, 2009

Nyamuk..jangan gigit saya



Jom tengok wayang filem lama ni, Kembara Seniman Jalanan(KSJ) kat panggung wayang. Mesti nostalgik kan bila tengok filem melayu paling rebel & kult kat layar besar. So sebelum tengok filem ni kat layar besar apakata kita layan lagu2 dari OST KSJ ni dulu. Klik sini

**kalau nak dengar lu orang kene install RealPlayer.
**tajuk entri ni diambil dari grafiti kat kelambu Osman Tikus.
**flyers di cilok dari blog Pyan Habib
** masuk adalah PERCUMA

7 comments:

deaf_angel said...

thanks for sharing..

aku memang siap taruk favorite ah muziknusantara tu... nak dengar lagu Kembara senang sikit

matakucing said...

deaf,
yup muziknusantara tu best..aku suka layan ilham pujangga & gurindam jiwa.. pure..giler best.

eddie dewanaga said...

ni filem ikhlas ni, jujur gila... tak mcm filem2 professor madya dan usop aslam yg syok sendiri tu!!

hf said...

..jumpa sana jack !!!!!!!!...

matakucing said...

lu jgn balik kg pulak
tampinhell

[S]itie [B]Um [B]Um said...

best!!

matakucing said...

siti bumbum,
ada kat sana gak ker??