Tuesday, January 6, 2009

T-shirt ke-100





Tshirt pertama untuk tahun 2009. Tshirt The Beattles-Let It Be. Ni merupakan cover album terakhir dorang yang released pada tahun 1970-Apple Records. Baju ni takde la rare sangat pon sebab bukan first print atau vintage tapi tshirt ni merupakan koleksi tshirt aku yang ke-100. Dah cecah 100 helai gak koleksi tshirt aku. Bila kira2 balik modal suma tshirt2 tu dekat2 RM++++ gak total semuanya. Gila!!!!!!!!

3 comments:

eddie dewanaga said...

aku suka print depan tu... klasik!

hf said...

simpan elok2 ni t-shirt sume..

dulu aku banyak t-shirt2 band ni..

last2..mak aku buat lap kain & letak kat tong gas...


lagi pedih..

boleh pulak koyak kan buat kain buruk...

hmmm....

matakucing said...

eddie,
mmg dah lama cari ts tu..last2 jumpa gak.

ozzy,
buat lap??...ishhh ganaih betul