Friday, January 9, 2009

Cat's-eye.. 1 tahun dude!



Pejam celik pejam celik dah setahun rupanya Matakucing eh..aku pon terlupa. Tadi tengah customised kan blog ni tengok2 arini dah 1 tahun. Bermula dengan menjenguk2 blog orang lain, baca2, kutuk2, puji2 (tapi tak komen lagi) hahaha time tu kuno & jakunis lagi pasal blog ni. Pemenda la blog ni.

Pastu buka akaun bermulalah dunia blog aku. Ini post aku yang pertama. Blog ni hanya blog peribadi aku saja. Ermm aku minat menulis (kadang2) tak de niat nak jadi blogger tersohor keh keh keh tapi jujurnya blog ku dihalaman rindu (cayalah Deaf \m/) & krenmaut (Abang Ben rules!) inilah pencetus idea aku mem"blog".

Lama gak aku follow dua blog tu..dekat setahun tapi aku tak pernah post komen hehehe. Lepas dari komen pertama & berbalas2 tembakan & disusuli pula hembusan api sang Naga yang menggamatkan lagi keadaan ditambah hentaman pedang besi berat oldskol.

Selain tu berjumpa dengan geng2 bundle; xy , rpk , jambi , muor76 dan lain2 (maaf tidak tercatat..tapi aku tau sapa geng2 itu). Dan tak lupa kawan2 baru & lama; Hakimi , brader Gayour , brader Osman Tikus , berteromber , Elly , saudagar mimpi .

Dan geng jahat lain walaupon tak tersenarai jangan keci hati aku tau siapa korang. Thanks for your support, comment & rock on! \m/.

9 comments:

Abang Ben said...

Selamat ulang tahun bang... bila nak ulangtahun dengan isteri pulak? Hehehe...

berteromber said...

hapy besday bro..

blog dah setahun...tuanya dah baper tahun...hehehe..

deaf_angel said...

happy besday hehehe
takde tiup2 lilin ke? hehe

hf said...

eh..serious 1 year dah ?
takde nak buat joget2 ET ker ?
Mwuahahahaahaha..

aku tak sampai setengah tahun jenguk blog kau..

kira allrite la ..
ade blog..

sunyi2 leh layan eh..

itu brader Ben kene slalu lepak..
banyak info tu..

Hail Metal Muslim..
lama tak jenguk Metal Terus !!!!

deaf pun keen slalu lepak..
ade info dari Singapore keen seret layan..

Brader Gayour lu skali2 kene tagged dia..

ini org kampung den nih !!!!

haha...

matakucing said...

semua,
trimas kasih. \m/

Saudagar Mimpi ... said...

Saudagar Mimpi pun nak tumpang ucap selamat la. Selamat Ulang tahun bro. Moga dipanjangkan idea untuk menulis entri yang mantap-mantap. :)

eddie dewanaga said...

tahniah bro...

gua dulu start baca blog2 gayour, yatt n nad(rottw), pastu try buat sendiri... gua rasa sungguh bertuah dapat kenal kawan2 blog yg ada sekarang...

keep on rocking, brader...!!!

matakucing said...

saudagar mimpi & eddie
trima kasih

Si Jambi Darat said...

bangga aku dpt kenal ngan ko..hehe