Monday, January 12, 2009

Finally... Butterfingers I sesi Istana Budaya



Dah keluar dah flyers Butterfingers perform kat Istana Budaya di panggung Lambang Sari. Butterfingers dapat slot 2 hari (4 sesi). Ermm memula takut gak kene "prank" cam Man Keedal & M.Nasir.Apapon tiket pon dah jual sejak Jumaat lepas so aku pon dah call ngan Istana Budaya memang confirm, tinggal nak beli tiket jer ni .

Jadual persembahan :

Saturday

17/01/09

1996 - 2001 Unplugged

With guest band Bunkface

2:30pm - 4:00pm

RM 35 per entry

Saturday

17/01/09

Mari Hidup Kembali (Sessi Gitar Kapok)

Dengan band jemputan Hujan

8:30pm - 10:00pm

RM 35 per entry


Sunday

18/01/09

Transcendence 10-year Anniversary Rock Out

2:30pm - 4:00pm

RM 35 per entry

Sunday

18/01/09

Mari Hidup Kembali (Sessi Gitar Karan)

8:30pm - 10:00pm

RM 35 per entry

Special package price of RM 120 for all four shows


Untuk lebih info gi lawati www.butterfingers.com.my . Ni mesti pergi sebab lepas show ni Butterfingers akan "hiatus" selama 5 tahun & akan kembali pada 2014. Lama tu eh ntah2 aku nak berdua tak pon bertiga keh keh keh.

**Ermm nak gi show yang mana ni?

8 comments:

eddie dewanaga said...

masa Man Keedal tu masalah apa eh...??

naya betul beb...
gua rasa ni semua karenah birokrasi ni... masing2 nak tunjuk kuasa..

matakucing said...

man keedal tu memula postpone last minit sebab IB tukar pengurusan baru & sampai sekarang tak de date ganti. Sadis beb. kalau jadi dah macam malmsteen ooo

Abdul Rahman said...

2014 semua dah jadi bapak kepada orang dan orang dan orang. Kalu anak setahun time ni, tahun 2014 dah boleh masuk tadika dah. haha

muor76 said...

ko gi ler sumer skali... sekali sekale jerk ade cam nih... susah ooo nak dpt..

hf said...

apsal Man Keedal aritu tak dapat yer ?

duit ?
atau

Butterfingers dah usyar dulu anta proposal..?

mana tau kan ..

apapun.
BUTTERFINGERS ni best..

tetap best...

teringat Emmet terlentang lentang time show pat Uptown lama dulu..
best !!!!!!!

deaf_angel said...

cats eye.
kalo aku jadi ko , aku gi semua..SEMUA!!!!

matakucing said...

mour76, deaf
mmg ikut nak gi sume..tapi
tgk le nnt cam ner

ozzy,
pengurusan dorang tersusun.. salute kat Butterfingers.

Search bila lagi eh?? hehehe

Geng Metal said...

aje berasap le jawabnya IB ... akekekeke, tercabut tiang seri IB brooo ...