Thursday, September 10, 2009

teringat dulu



Bila bulan pose ni gua tiba2 mau layan Metallica Death Magnetic nya album. Mungkin sebab bulan pose tahun lepas la gua terkejar2 ke Rock Corner nak beli album ni (gua buka pose kat kiosk 1901 hot dog). Dapat tshirt punya pasal, tapi tshirt sempoi sgt ermm. Argghh My Apocalypse satu.

11 comments:

Portdy said...

best album ni kan , wa belum ada dalam bentu fizikal lagi...


dia punya packaging nice tak cateye

berteromber said...

Endgame > Death Magnetic...hehehe

matakucing said...

port,
best2 aku suka waaupon lagu dia panjang..pressing dia pon ok..gi blog krenmaut. klik kat label metalica tu..pelbagai pressing ada.

berteromber,
blum kuar lagi..haha dgr kat ms best.

sis_nita said...

erk! metallica laa yerr..

aaaaa.. jom buka jom..

akak masak daging black pepper..

speedrider said...

geram betul aku! kat penang cuma ada malaysian edition jer. hampehhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

eddie dewanaga said...

it's not fair to compare the madness of abang mustaine dengan jujurnya encik hetfield, wahai berteromber...

nice choice matakucing!!

Takilala said...

ada lagu raya ke diorg bwk?

berteromber said...

eddie..sorry bro..gua tau lu diehard...tapi sejujurnya..hetfield memang dah hilang punca..metallica gagal untuk kembali..DM just average..btw..solo2 Broderick dalam Enggame...pergh..gua tambah..Cris Broderick > Kirk Hammet...huhuhu..

SkiD said...

Ni rebiu Endgame ke apa ni?...

muor76 said...

yaa... metallica.. pernah satu ketike dalam hati aku berkate.. 'hek leeh mende nih? dah tak best cam dulu' tapi bile medan magnet kematian nih kuo.. membuatkan aku dengor lagu dorang hampir setiap hari (kecuali untuk beberape album ler)... eh aku dah dpt dah baju yg cam ko nyer... sandman tag metallica... hehehehe

Saudagar Mimpi ... said...

Dah setahun dah eh.
Kat Muo ari tu ada aku ternampak CD Death Magnetic (versi import-digipack.) Aku tak beli sebab dah ada versi yg biasa yg dapat T Shirt glitter-glitter tu. Apa pun album ni OK la, lebih baik berbanding St Anger.