Wednesday, September 9, 2009

Crossroads 1986

Ermm lama gak aku carik cerita ni..Crossroads 1986 bukan Crossroads yang Britney Spears tu. Kisah sorang budak yang bercita2 menjadi gitaris blues. Korang layan la video ni. Kalau korang jumpa DVD citer ni tolong inform eh. Full version ada kat youtube (12 part) .


9 comments:

zan said...

Steve vai berlawan dengan "diri sendiri" masa part ni. Syok tengok "setan" Steve Vai menggelupur kena "double tapping" dari budak karate kid tu..hehehe

speedrider said...

aku best kat part duel jer. yang lain2 semua part tdo

Portdy said...

wow taraf rare ni ....

akan cuba diusahakan,

Takilala said...

nnti aku try carikan KK punya pressing... huhuhuhu

berteromber said...

ingat lagi zaman tape video VHS dulu...aku sewa citer ni semata2 nak tengok part Steve Vai ajer...yg lain fast forward..hehe

deaf_angel said...

ni cerita lama ni, tapi masih best

SkiD said...

Ada ke DVD citer ni..ni cerita lama dah ni..

sis_nita said...

citeerrr rayerrr tak de ke..?

lagu rayerrr ke kansss..

matakucing said...

sis nita,
lagu raya/citer raya tunggu hari raya hhuhu

skid,
tak pasti la..maybe ada tapi susah mau carik.

deaf,
tak jemu tgk citer ni.

berteromber, speed
haha jenuh nak tunggu stif bai

port, takilala,
carik jgn tak carik

zan,
muka dia bengang jer huhuhu