Wednesday, September 9, 2009

Geng 81 - returns

Nari gua dapat email dari sorang Geng 81 ajak buka pose ahad ni. Wahhh kira re-union la. Haha kali ni versi lain pulak..kalau dulu semua bujang & slim melim tapi kali ni banyak yang dah kahwin & boroi2 (semestinya). Kali ni pon tambah korum lagi dak pompuan; Lily Suria, Tetty Hajar ermm lagi sapa ntah. Tuari aku baru jer post gambar Geng 81 kan [link], sok kalau aku gi kena ambik gambar lagi tengok sapa paling boroi.


3 comments:

eddie dewanaga said...

banyaklah kenangan mengusik jiwa timbul semula nanti ye...

sis_nita said...

ko boroi tak tuhh.. :P

matakucing said...

eddie,
sudah semestinya.

sis nita,
time ni aku kerempeng