Wednesday, February 11, 2009

Serangan Geng 12-02-09



"Betul betul betul.." mesti lu orang tau kan dialog ni kan. Dialog karektor animasi terhangat masa kini, Upin & Ipin. Sapa tu?? ala korang ni leceh la har har har ok3 sapa2 yang tak tau tu, korang pergi sini . Korang berkenalan lah puas ngan budak kecik & the geng dorang tu sampai tergolek.

Selain tengah hot hot heat tentang cerita politik perak, gaza, saman karpal singh tu Upin & Ipin pon tengah hot sebab besok filem animasi paling grand; Geng : Pengembaraan Bermula.. akan menyerang pawagam seluruh tanahair. Yer ianya menampilkan karektor Upin & Ipin & the geng.

Filem terbitan Les'Copaque ( apa tuu?? ) ala korang ni Les'Copaque tu tak tau? lu gi sini . Brader Gayour yang ensem sikit dari pak Mat tempe dah terangkan maksud Les'Copaque tu. Lu baca la karangan A+ brader Gayour tu puas2 har har har.

Filem ni citer pasal ape? Adoii lu orang klik sini la. Haha dah klik?? ok lu orang layan la web tu sampai pitam. Hehehe semua ada citer in details kat dalam web tu. Ala tak pon lu orang gi la tengok esok 12-02-09 kat panggung wayang kat memana pon janji dalam Malaysia. Kalau lu orang gi panggung wayang kat Venezuella mau kene lempang sampai sewel.

5 comments:

deaf_angel said...

kalo kat rumah ke kat kedai ke tv ngah on ceta upin n ipin ni, aku mesti join in tengok walau kejap. enjoy abis

berteromber said...

alamak...gua tak pernah tengok katun ni la...best ker?..bistu..anak2 gua asik layan astro ceria jer..hehe..

eddie dewanaga said...

utk bro berteromber, kat u-tube ada la katun ni...

pastu matakucing, lu kena cakap...

"betul betul betul...!"

matakucing said...

deaf,
mmg enjoy tgk telatah upin & ipin ni.

berteromber,
ko klik je kat "sini"..ada link situ..layan jer

eddie,
har har har "betul..betul..betul".

Geng Metal said...

aisey lu dah tgk dah ...wa baru nak layan ceta ni akekekeke ... belasah je le tgkkk ...

oit lu layan cite Wonder Pet tak? akekekek