Friday, February 27, 2009

Fuhh dahsyat...

Jalan2 kat Youtube jumpa pulak VC ni..Korn cover lagu Nidji band Indonesia kat satu konsert dorang. Ermm dahsyat gak siot..band international cam Korn cover lagu band asia. Band Malaysia bila lagi eh???

12 comments:

hf said...

memang DASYAT !!!!!

Grup Malaysia kat pat gig besar camni takde..

tapi kalau kat disco Japan..

dulu slalu grup Japan cover lagu2 dalam Karisma album SEARCH !!!!!

berteromber said...

bro..ni tipu jer ni....tu kan suara nidji betul...dasat jugak mamat yg synced video ni..terer ar...haha..

matakucing said...

haha mmg tipu pon...aku pon terkena gak ahaksss..drum dia tak lari eh..

matakucing said...

hf lu prasan tak vc ni tipu?? hehehe

muor76 said...

kekek tipu jerk.. eh lagu band melesia kan ade omputeh nyanyi.. kalo tak silap aku band dr german.. band melesia pon ade main kat obersea ape.. cromok.. carburator dung.. ade ler 2 3 band underground lagik..

deaf_angel said...

sekali je konsert aku pernah pegi..yang band omputeh cover lagu melayu..

Deep Purple
- Si Don Airey solo dia bawak lagu Rasa Sayang Eh.

berteromber said...

muor76..band german tu Dark Sky kan...yang kaver lagu masih ada rindu (the unwanted) ...tapi tu s'pore ahh..hehe

deaf tau kot..

matakucing said...

"la obe" kassim selamat & the swallow pon dah sampai jerman kan. Sandy Suzuki pon dulu selalu bawak lagu2 melayu lama.

hf said...

tipu eh ??????????
fun................!!!!!!!!
haha...

Malaysia ade SEARCH ..

Singaproe ade Unwanted..

grup Dark Sky main balik lagu Masih Ada Rindu..

berabuk kau kalau GERMANY dah menyanyi Melayu !!!!!!!!
haha

matakucing said...

seyes beb "la ao obe" dah sampai jerman.. UK jgn cakap la LP dia laris kat sana...!!! ;)

Si Jambi Darat said...

perghh..tertipu gua!

carvedijan said...

sync memang cantik...tertipu aku jap