Thursday, February 19, 2009

Antara Mutiara & Rajawali



Aku dah makin jatuh cinta dengan Pearl Jam. Band yang satu ketika dulu aku tak ambik port sebab Eddie Vedder (vocalist Pearl Jam) anti Kurt Cobain & Nirvana. Huhuhu namun selepas mendengar "Immortallity" & "Yellow Ledbetter" sewaktu aku tengah "sewel "sekejap terus menimbulkan bibit cinta terhadap persona Eddie Vedder & Pearl Jam.



Dan selamat sudah tiket konsert Alam Muzik M.Nasir aku miliki. Ermm memang walau apa cara sekalipon aku mesti nak tengok gak konsert ni. Aku begitu teruja sekali mahu melihat "Sang Rajawali" terbang menyentap sangkar di Istana.

5 comments:

Saudagar Mimpi ... said...

Fuyoo! Tiket RM150 kat grand circle tu. .Aku cuma mampu beli 2 tiket RM85 untuk show malam kedua. Aku belanja adik aku yg juga pendengar karya M Nasir sejak sekolah rendah. Budget kecik la.... sebab rancang nanti nak beli cenderamata lain yg dijual pada malam tu -kalau ada la...
Bro, hang pergi malam keberapa?

deaf_angel said...

tunggu review korang dua heheh

matakucing said...

saudagar mimpi,
itulah akibat beli tiket lambat..huhuhu aku turun malam last 1/03.

deaf,
yes sir...

berteromber said...

dulu awal 90an..masa tgh meletup grunge...ada jugak beli Pearl Jam album Ten nak try dengar..tapi lepas tu start Vs...Vitalogy...aku dah tak berapa minat nak dengar...tak masuk...

anyway...selamat berkonsert...

matakucing said...

berteromber,
aku memula pon tak bape hadam muzik dorang ni..tp sejak akhir ni sangkut pulak.