Friday, October 17, 2008

KAMI the concert

klik flyers untuk lebih jelas

Ok besok penutup rangka tour gig KAMI yang telah bermula sejak Jun 2008 di seluruh Malaysia. Aku tak pernah turun pon gig tour KAMI ni. Ntah kenapa aku tak berapa teruja nak follow siri tour tu. Ermm apa pun aku nak gi la besok ekekeke. Sebab Rock The World tahun ni tak de, so sebagai ganti KAMI the concert ni la.

Event : KAMI the concert
Time :1200 noon - 2300 pm
Date : 18 Oct 2008
Venue : Bukit Jalil Car Park

Kebanyakannya band2 independent terhangat masa kini huhuhuhu. Apa nak kata sebab utamanya nak tengok Butterfingers perform with old great songs yearggghhh lama tak tengok dorang perform lagu2 era kental grunge gaya amerika muahaha.

See U there.

7 comments:

Si Jambi Darat said...

jemput la dtg ke booth yang ada jual t-shirt2 band bundle esok.hehehe

matakucing said...

oh ko bukak booth sana eh nnt aku terjah muahaha apa nama booth ko tu.

matakucing said...

rahman,

aku gi ni..kontek no aku kosong satu enam tiga lima enam kosong empat2 enam..apa2 nnt halo eh

deaf_angel said...

review plis

eddie dewanaga said...

nice...

ada Kombat punya geng ke..?
Pilgrims Rules..!!

budak2 Aru, Koffin & R.O.B,
Blind Tribe...

wah, ini pesta besar..!

muor76 said...

amacam bro? ok ke tak? ramai tak umat umat kat sane?

teringat mase tengok satu gig.. ade brader tu siap bawak anak bini p tengok.. hehehehe

matakucing said...

deaf,eddie,muor76
mmg happening...kang nnt aku review eh