Tuesday, April 7, 2009

Bulan Madu Di awan Biru



Semalam press conference (PC) konsert Farewell Search kat HQ Celcom. Ada jugak member ajak pergi PC semalam tapi aku tak dapat pergi. Anyway thanks to kawan2 yang info pasal PC semalam. Tajuk konsert dah tukar jadi Konsert Penghargaan Search Di Awan Biru. Kat bawah ni list schedule konsert yang dah confirm :

2 May 2009 - Tapak Expo, Seberang Jaya, Pulau Pinang

9 May 2009 - Stadium Tertutup MBJB, Johor Bahru

16 May 2009 - Stadium Mini Jengka, Pahang

22 May 2009 - Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Terengganu

29 May 2009 - Stadium Sultan Abdul Halim, Kedah

5 June 2009 - Stadium Sultan Mohamed Ke-IV, Kelantan

27 June 2009 - Stadium Sarawak, Kuching, Sarawak

4 July 2009 - Stadium Tertutup Miri, Sarawak

11 July 2009 - Kompleks Sukan Sandakan, Sabah

18 July 2009 - Kompleks Sukan Tawau, Sabah

1 August 2009 - Kuala Lumpur (exact venue to be confirmed)

Tiket2 pon dah mula dijual di ticket2u.biz . Kepada pelanggan Celcom korang boleh dapat tiket free or discount untuk harga tiket.

Kat bawah ni link2 pasal event ni :

11 comments:

deaf_angel said...

argghhh!! jb nye show aku keja!! arggghhh!!! stressssss..
banyak reviews orang lain je la haha

muor76 said...

weh weh weh... mane show kat melake? aritu ade? iskk tokleh jadik nih.. kene turun kl ler pulak.. tak adil ler camnih... dah tuko tempat ker?

berteromber said...

yes...bukan kluang lagi...tapi JB...here i come...

fyr yang nakal said...

Beb,

kasi plan cun2 pat JB ..allrite..?

Penang wa tak dapat turun..

JB mesti mau turun..

itu tempat klasik SEARCH woooooooo...

## balik JB layan Black Dog Bone ..amacam ?
haha

eddie dewanaga said...

bumi keramat ni mesti la ada... lagi2 kalau ada budak2 B sound studio, Komtar yg byk berjasa tu...

*budak2 skudai kanan, jadik??

matakucing said...

semua, jom turun jb jom ahahaha

Anonymous said...

ya mari turun jb.konsert start pukul bape bep?tiket ad jual dekat stadium X?

deaf_angel said...

mata-kucing ko turun jb nye show eh?
apaakunakbuat?apaakunakbuat?
tu hari pun public holiday, aku nak ambik leave takde orang nak cover pun...
tapi ni Search kat jb indoor stadium, aku suka tempat dia.

Cg said...

selamat hari isnin


http://chronicgerillagallery.blogspot.com/

matakucing said...

deaf,
insyallah aku turun kalau tak der aral melintang..jom la..jom la.

Eddie/berteromber/ozzy
korang turun tak nengok sess

matakucing said...

cg,
selamat kembali ;)