Monday, November 17, 2008

RTW 8 Confirm!



Ermm teka-teki gig terbesar Malaysia Rock The World 8 (RTW 8) akhirnya terjawab setelah tersebarnya flyers ni. Tahun lepas takde atas sebab sponsor & tahun ni pulak sponsor terdiri daripada Hitz.Tv (official TV station), Hitz.fm (official radio), Junk & ROTTW (official magazine) & Fat Boys Records (semestinya) selaku penganjur.

Line-up RTW 8 :

Estranged
One Buck Short
The Times
Pure Vibracions
Bunkface
Republic of Brickfields
Butterfingers
Koffin Kanser
Zip Zieller
The Otherside Orchestra
Laila's Lounge
Revenge
They Will Kill Us All
Komplot
OAG
Upon Arrival

**yang highlight tu perlu diambil perhatian muahaha

Ermm bila tengok line up band terlibat tak bape rare sangat la sebab dah biasa tengok nama2 tu kat flyers gig tempatan. Anyway layan je la sapa2 yang rasa boring2 tu boleh datang.

6 comments:

eddie dewanaga said...

boleh la kalau nak support local scene... diorang tak nak ambik band yg berat2 lagi ke?

macam Another Side ke, Enthrone Falls ke, budak2 Jaie ke...

matakucing said...

ntah le eddie..aku ngk cam gig biasa jer..cuma gah kat nama RTW tu jer. Paling meriah masa RTW7..3 stage.

Abdul Rahman said...

bro kalini greg ganti lok jugak ke? hmm. cm tak cukup korum je band2yg ada nih. ke ade nak ditambah lagi?

deaf_angel said...

aik? aku nye post hilang ke?
ok tanya lagi..

mata-kucing..dalam senarai ni mana satu yang hard rock? revenge ye

matakucing said...

abdul rahman,
greg cover loque kot..tu jer band2 yg perform..ada perubahan sok2 x tau ler.

deaf,
yup revenge main hardrock/80's rock kangkang. Tp zip zieller lg happening main 70's phsycedelic rock/blues

Anonymous said...

rock korporat...