Tuesday, June 30, 2009

Idea

Aku tak de idea la nak update blog aku ni..ermmm keje banyak weii haha "syoknya" la. Kadang2 tensen ngan kerja yang melambak2 bagai nak giler ni tapi syukur aku masih ada lagi pekerjaan berbanding ramai lagi kat luar tu yang masih tiada pekerjaan tetap & masih mencari pekerjaan. Komplen tetap komplen tapi perasaan syukur tu tetap kena ada.

Nanti time tengah surut kerja2 aku aku update eh. Banyak benda aku nak update ni. Almaklumlah aku menulis time waktu opis jer hahaha kadang2 memang nak menulis tapi "feel" tu tak de ar hehehe so terbengkalai.

11 comments:

deaf_angel said...

betul ko cakap, nak type kat blog mesti ada ' feel '.
baru ketawa sorang2 depan komputer sambil type apa kebenda je.

zan said...

Dia dah tak menaip dalam blog dah..Dia taip dalam majalah pulak..hahaha

Lu dah glam la bro..nak autograf!

matakucing said...

betul tu dep..hahaha bila org baca dorang pun dapat rasa feel tu .

zan..ko jgn mcm2 la

zan said...

Hehehe..

Ala, kasi tau la kawan2 suruh baca artikel lu.

Kasi promote itu magazine.

Wa dah baca dah malam tadi..hahaha.

matakucing said...

apebenda weii..aku tak paham dol (sambil membuat muka blurr)

muor76 said...

nak buat sesuatu.. kite kene hayati.. selami.. rasai.. menjiwai.. membuat gambaran dalam kotak pemikiran.. buat ngan niat.. buat dengan emosi yang tenang... ye tak? heheheheh mane best kan kalo kite tengok tv sambil menyapu sampah..?

ermmm ni aku ade satu idea.. ape kate ko tolek sepasang kasut aliph size 7 kat aku... hehehhehe

matakucing said...

muor,
hehehe

eddie dewanaga said...

hoh, zan bilang lu dah tulis artikel dlm mag..?
mag apa bro...??

huh, lu dah kira journalist la ni ye...

wa caya abis beb sama lu!

matakucing said...

eddie,
zan saja sakat2 tu..tak de apa sgt hehehe

eiza in the house.. said...

salam bro..
ha..ada ape2 yg disembunyikan..
mcm best jerk kwn bro ckp itu majalah..
kasi tau la..

matakucing said...

hehe tak de apa2 la eiza..dorang saja sakat2