Tuesday, February 22, 2011

Ujang 1st issue

Malas nak citer panjang2. Korang mesti tau kan Majalah Ujang ni kan. Ha5 ni dia first issue, pada sapa yang tak pernah nampak/baca/jumpa. Aku jumpa majalah ni masa gi kedai buku second2 kat sek.25, Shah Alam. Mint condition.





Ok aku gogel2 tuari jumpa link majalah ni. So sapa nak baca boleh lah klik link :
http://www.scribd.com/doc/20487149/Majalah-Ujang-No-1

9 comments:

SkiD said...

masa ni Gayour buat cover Varia Lawak kan?

berteromber said...

aku beli ni dulu pasal ada Gayour...

Takilala said...

aku tak beli, sebab abg aku yg beli..huhuhu

Faizal and Anna said...

Menarik ni...apa nama kedai? Jarang sampai sek.25, kalau turun pun kat Stadium S.Alam jer.

aku HIV positif said...

masa tu zaman toreh getah. jual aje getah, mesti beli mcm2 komik terutama gila2 & ujang. baru2 kerja pun masih cenggitu, kumpul komik.

skang ujang dah lain. anak pulak yg jadi follower. kalau org umah tak bakar, mesti menimbun koleksi lama satu bilik. semak katanya, haha..

tq share link tu.

matakucing said...

skid,
semestinya brader gayour yang lukis

berteromber,
tau takpe

takilala,
jiamt duit

faizal&ana,
berdekatan ngan plaza sri muda sebelah mydin mart..uncle india yang jaga..buku murah2

ahp
takde hal..sharing is caring

kisah Semut said...

ingt zaman muda4

Saudagar Mimpi ... said...

Wah! Blog mata kucing ni dah ada karen balik rupanya. Bagus :) Senang sikit membacanya.

Majalah Ujang no 1 ni aku pernah ada dulu.

Anonymous said...

aslm..selamat sejahtera..jika tuan ingin menjual majalah ujang vol 1 ni..bagitau saya ye..ni email saya ikhwan1984@yahoo.com..terima kasih