Tuesday, February 8, 2011

Race track





gambar dari bmxmuseum forum

Sekarang tengah buat proposal kat YB nak mintak race track untuk budak2 BMX. Nak hidupkan balik sukan BMX cam dulu2. Happening eh tengok scene BMX dulu2.

5 comments:

aku HIV positif said...

slm ziarah kengkawan.
bmx yg pernah mjadi kgilaan. gaya hidup aktif dan sht patut disokong.

berteromber said...

teringat zaman budak2 tahun 80an dulu...kg aku kalau buat race BMX bukan lawan sapa sampai cepat...tapi sapa sampai lambat dia menang...bukan jauh pun...dlm 10,20 meter gitu...pernah la BMX aku merasa jadi juara...

Anonymous said...

hhahahh aku pon samaa...
time dulu aku ada 2 bmx... siap makeup baeq nyer,,,sanggup pakai duit lanjer tok beli spare part...
argh baling aku ingt... syok nyer wat skill tersodok bawah kereta... dan keesokkan nyer hari lahirkku hahha time tu pipi ku mempunyai corak garik yg dasyat...dibahu dan dilutut..mama ku sungguh bangga sbb abg aku pon x seenakai aku hahah...dulu aku cekeding jerp..... aku pernah.. naek bmx dgn abg aku g jejalan sekitar taman lain yg agak jauh hahah panjang nyer komen aku..nti la aku wat entry BMX ek sbb rini bz hahah -semut-

aku HIV positif said...

jenjalan lagi sambil lepak tengok video led zeppelin

matakucing said...

a.h.p,
berbmx sambil ber led zepp eh?

berteromber?
adalg tak bmx tu?

semut,
kasi beli la 1..baru cepat kurus