Monday, January 25, 2010

Live Sh*t


Tuari ada singgah Rock Corner nampak pulak boxset klasik, Metallica Live Sh*t : Binger & Purge. Wahh gua meleleh jer tengok, RM 290.90. Memang dah lama gua cari album ni sebab ada kenangan dengan album live ni. Dulu ada beli kaset Live Shi*t : Mexico City nyer konsert. Tu jam gua kecik lagi baru nak kenal2 Metallica, tu pon beli tape part 1 aje. Kat mudah.my ada mamat jual Rm1k++ (klik sini). Ishhh tapi oldskool la dia punya tp menggeletar poket woo huhu. Nak kumpul duit takut tak sempat nak sambar lak tau2 dah ada org sambar lak :(

12 comments:

Takilala said...

best ooo kalau dpt

berteromber said...

pergh...kalau la tiap2 bulan ada bonus...

Portdy said...

layan dvd cap ayam je le buat penawar rindu.......

muor76 said...

rock korner tu kat ner?
jeng jeng jeng....

matakucing said...

takilala,
mmg best

berteromber,
kalu tiap2 bulan dpt bonus...auwww indahnya

port,
hehe blasah jer la

muor,
isshh tak leh bgtau..nnt ko beli dulu haha rock corner kat midvalley

deaf_angel said...

fren cam mahal je?

pasal aku rasa aku pernah beli ni dalam ada tiga cd, dua dvd kan, tapi takdelah mahal sangat.

skarang ni item dah tak jumpa lagi kat kedai, tapi kalo ada aku cek price dia untuk ko

Anonymous said...

ni kalu wat hantr`an gempak :P--semut--

gayour said...

aduh! mahalnye! tak apa la , layan la apa yang ada.

searching... seek and detroyy!

eddie dewanaga said...

boxset live shit ni dulu mula2 keluar ada kat muzika kotaraya, jb... lu ingat tak berteromber...!!!

Portdy said...

kalau gua ingat bro-tromber musti lagi ingat!

Saudagar Mimpi ... said...

Metallica Sh*t ni best layan masa muda2 dulu, skrg ni ada payah sikit.

Aku sbg peminat Scorpions (yg nak pencen tu), pengsan tengok harga benda ini di mudah.com

http://www.mudah.my/Scorpions-Live-in-Tokyo-1978-4599123.htm

berteromber said...

eddie...tiap2 hari lunch..aku mesti jengah muzika ada lagi tak boxset tu...pikir...nak beli tak...nak beli tak...ntah sapa la yg beli ntah...