Friday, January 22, 2010

BFM rock beb

Dalam banyak2 stesen radio kat Malaysiaku ini, BFM la paling rock sekali. Frekuensi kat klang valley 89.90 fm. Kalau nak dengar lagu2 rock dari pelbagai era "tune" lah radio ni. Walaupun radio ni banyak citer pasal business tp lagu2 dia betul2 rock lah. Sapa minat bola mana yang tak sempat nak tengok kat astro, dengarlah radio ni sebab ada live broadcast.

Tapi radio ni cuma available kat area klang valley, Negeri Sebilan & sebahagian Melaka jer. So sapa2 yang duduk kat negeri2 tak di sebut tu bole dengar online, pegi kat web BFM & klik kat menu tu. Try la. Radio paling rock selepas Classic Rock station (dulu Classic Rock guna 103.30 fm sekarang Era guna).

5 comments:

SkiD said...

Ooo ye ke?...nanti aku cekidot...

deaf_angel said...

baruuu aku tahu huhu
thanks for sharing

Takilala said...

Aku pernah tune masa kat kjg hr tu.. dan yeah...mmg rock ooo !!!

berteromber said...

hmmm..teringat classic rock...dulu aku siap dapat free t-shirt dan cd dari dorang..

Saudagar Mimpi ... said...

Classic rock mmg best masa tu. Zaman tak de mp3, layan radio Classic Rock sahaja dapat menjauhkan diri dari lagu2 boyband mcm Take That. Ada sekali diorg buat countdown 100 lagu terbaik dan pilih pemenang bertuah. Tak silap aku no 1. GNR "Sweet Child"!