Wednesday, October 28, 2009

Bertemu Rafidah

Aku bukan tak mau update blog. Cuma kadang2 aku tak de masa nak tulis..eh macam angkuh jer bunyi (masa 1 hari 24 jam)..ermm tukar la aku takde memperuntukkan masa untuk menulis. Aku "posser" ker. heh geli la. 2,3 hari ni aku cepat ngantuk, bandan letih & lesu jer ermm stress kot atau memang normal bila umur menginjak akhir 20-an. isshhh aku tak rasa lak cenggitu. Kak Nita tu pon steady jer walaupon dah anak dua.

Hehe isshh pebenda aku merepek ni.
Sebenarnya aku nak kasi tau yang semalam aku jumpa Rafidah, kawan sekolah aku dulu, kat pejabat Pos masa aku tengah beli sampul Pos Ekspress. Tu aje. Hahaha

7 comments:

sis_nita said...

ko kena banyakkan minum jamu2 tuk kesihatan..

baru laa sihat dan kuat..

ni nasihat dari akak ko yg walaopn umur dah 30an tapi menten sihat dan yg penting KIYUT..

saperr lak rafidah..? sabarina kekasih lamakah..?

jgnnnn.. nnti kena jual..

berteromber said...

ceh..ingatkan rafidah aziz

Takilala said...

kalau bwk kahwin mesti segar bugar tu bdn ..

malin said...

ntahhnye... igt kan rafidah aziz... aper daa..

SkiD said...

Mati2 ingat Rafidah Aziz...ceh!!
Tip kesihatan...Kalau makan jamu, kena le kawen...takut tak balance!!

eddie dewanaga said...

pegi urut sesekali tu... kasi majal sikit muscle tu.

gua ada kenal sorang Rafidah, dulu budak2 panggil dia 'Rafej', ala.. macam grup Ruffedge tu...

pastu gua dengar nama dia dah tukar jadik Idah Blue.. pasal dia penah masuk dalam satu cerita dalam henfon... 3gp.

huhuhu...

matakucing said...

SKID, EIZA, BETEROMBER,MALIN
HAHA RAFIDAH AZIZ? TIPAH TERTIPU BANG...

EDDIE,TAKILALA
GUA INGAT MAU PERGI SPA LA..JOM..

KAK NITA JAMU APE? HEHE TAK MO LA..NNT LAIN LAK JADINYA