Thursday, October 15, 2009

Ara Music Fest vol. 2



sapa ada duit lebih berkepuk2 boleh la join program ni. 2 hari ala2 woodstock (katanya la..gua pon bukan faham woodstock2 ni). Klik flyers jer la gua malas citer banyak.

11 comments:

zan said...

Search wat appearance? Teruk benor dah dorang ni.
Hmm..line-up baru tanpa John? hehehe

matakucing said...

zan,
ermm haha tau tak pe.. dorang ni mmg tak berubah la..betullah kata sifu m.nasir haha..hahaha konsert sifu cam ner lak eh..senyap jer. borang sayap2wings bak mai sini hu5

zan said...

Download dari website beb..

p/s: website dah make-up sket..kasi bukak la http://www.sayap2wings.com

2hconsult said...

dmam pon blog!

matakucing said...

ala semut..sikit2 maaa..lama dah tak update blog ni

eddie dewanaga said...

ai... mk blogging pun semut bising..?

nak kena bukak cawangan lain ni bro, budak2 jb jambu2 beb!!!

2hconsult said...

ala bukan queen control abg eddie just risau mk ni demam td kene cocok kt motot emm cian dia semut syg kt dia!

muor76 said...

eh adik aku kate konsert nih free jerk.. ke dia dpt teket free?

sis_nita said...

ko demam ke dik..

pesal semut leh tau tapi akak tatau..

semut jauh leh tau akak dekat ni pon leh tatau..

ehhh..

cam konpius jap..

:P

deaf_angel said...

kalo pergi review Search please huhu

Takilala said...

hmmm..mcm best..tp jauh aa. huhu