Monday, June 23, 2008

Koleksi : T-shirt Metallica Tour 1991-92

Ok sambung lagi skit..huhuhu line clear skit nie. Kali ni nak citer sikit pasal koleksi t-shirt blackie yang aku grab sekali masa beli cd Iron Maiden - No Prayer For The Dying , t-shirt tour Metallica - Off To Never Never Land 91-92.

agak2 hidup lagi tak orang tua ni??

Ni kira official merch tour Metallica masa rangka tour album "Metallica" atau lebih dikenali sebagai "Black album". Album terlaris Metallica & album yang mendapat sambutan hebat dikalangan peminat metal mainstream & album yang paling dikutuk hebat oleh pure metalhead pada ketika itu.

Ni design belakang baju ada print tour date & venue konsert dorang. Pada aku memang worth dapat baju tour sebab baju cam ni takkkan ada re-print balik.

Yang ni pulak tag kat baju. Eksklusif gak aku rasa ni sebab guna tag Metallica. Ada gak survey kat ebay..memang dorang guna tag ni. Kat ebay pon ada 2/3 design yang berlainan yang menggunakan tag ni untuk tour Black album .

Ok jumpa lagi.

6 comments:

BENTARA said...

lawa baju tu... berapa RM lu tangkap?

deaf_angel said...

blakang dia pengsi sey..

matakucing said...

bentara..aku grab rm40
deaf..lawo eh

muor76 said...

brader.. nak jual baju nih?
heheheh

matakucing said...

hehe tak jual bro..simpan bikin pusaka

KamP SuRKezZ said...

T-shirt metallica Tour; tu gambo pakcik yg dlm video Unforgiven ka...