Wednesday, June 18, 2008

Koleksi : Aliph Hi-cut Rider

Ok curi masa skit ni..bos keluar hawhawhaw...kali ni aku dapat lagi1 kasut sneaker Aliph model Hi-cut Rider...huhuhu gumbiranya rasa hati aku..sekian lama cari dapat gak Aliph Rider nie.

Memang tak disangka selama ni tengok ker kasut ni kat poster bilik aku..ermm bila la aku nak dpt kasut ni..Alhamdulillah akhirnya doa aku dimakbulkan..gembira sungguh aku dapat barang rare.

Terima kasih di atas pertolongan pada sorang kawan yang baru aku kenal lebih kurang sebulan dua yang lepas. Dikenali sebagai Mr.Aliph kerana beliau juga seorang collector kasut Aliph nie.

Memang puashati dapat kasut ni sebab condition dia 95% elok..kira baru lagi la..bau kedai gitu..hahaha..cuma ada la kekurangannya..tapi takpe ar dah 20 tahun pon.

Insyallah akan datang akan dapat lagi satu model Aliph..Aliph Terri. Yang Model Aliph Terri ni kasut sneakers khas untuk pompuan. Hopefully ada rezeki dapat lah.

So setakat ni jer eh..lain kali citer lagi panjang..& pencarian akan diteruskan utk mengumpul model2 Aliph yang lain pulak.

7 comments:

deaf_angel said...

oit, tu blakang vinyl long live rock n roll tu siot

shes been gone since yesterday oh i didnt care....huhuhu

matakucing said...

flea amcorp punye penangan tu..rm30

deaf_angel said...

aku suka cover album ni, lawa.. lagu2 dia pun best jugak ler pada aku..
ko pun minat rainbow ek? best ek...

Tapi apa pun, post ni patut kita konsentret pasal kasut aliph dulu ler hehee
rainbow lain kali tunggu ko review

siti hajar said...

salam..saya ada kasut aliph untuk koleksi..kuYau 0126207971

Anonymous said...

Bro..Ade collection untuk aku tak?
Nak jugak satu..

Kalau ade send info kat

applejuice666[AT]gmail.com

..boleh runding harga.. :)

Long LIve Rock N rOll !!!

Anonymous said...

hi..

aku minat kasut aliph ni..time sekolah dulu ader satu.

kalau kau ader luabng utk size 10/10.5us..condition ok or brnad new.. sila sila email ke

adria_ten@yahoo.com

tq bro!

oakleyadvisor said...

Jual ngan aku...ada sape nk jual tak
..