Saturday, September 26, 2015

Di Pintu Sepi



Citer dh suam-suam kuku...cuma nak citer ada 2 versi album Di Pintu Sepi... 1 versi bootleg..1 official re-issue yang baru keluar tuari. Yang bootleg tu hasil inisiatif budak-budak DuniaSearch (DNS)..rasanya masa tu aku tak start blogging lagi.

Zaman multiply huhu..angan-angan 10 tahun lepas (kot) Di Pintu Sepi akan kluar dalam format cd. Tu yang dorang lagi tepat lagi saudara Shahrul Rizal buat sendiri cd tu..ngan siap extra tracks lagi..hahaha special untuk ahli DNS.

Itu semua cerita lama...sekarang official re-issue dah keluar..so jadi pelengkap je la..kumpul ...sebab kaset aku takde ...baik yang pressing kaset putih maupun yang transparent..tshirt tak sempat aku nak print sebab tak dapat gambar cover yang cun...cuma Berpaling je sempat aku print.

Takde ape nak review sangat.. lepas ni agak-agak album Live yang double kaset tu ade re-issue tak? Harap-harap ade.

6 comments:

deaf-angel said...

print la tshirt, aku nak tengok..

Rafi said...

Bootleg lagi lawa.search live tu kalo rilis balik skali dengan buku biografi dia pun best jugak

berteromber said...

Source dari lp jugak ker?

matakucing said...

Maybe kaset or lp...x periksa pulak

matakucing said...
This comment has been removed by the author.
matakucing said...
This comment has been removed by the author.