Sunday, September 11, 2011

we are in the future



ingat lagi citer Back To The Future 2?.. Back To The Future antara filem yang paling aku minat giler. Tak jemu2 tengok baik part 1,2 & 3. Memang the best film ever. Dulu masa tgk kasut sneakers nike tu memang berangan jer..agak2 ada tak kasut tu kat masa depan. Akhirnya Nike lancarkan kasut tu NIKE MAG. Aku suka giler ah yippie.. Tapi..tak terdaya lak nak belinyer hu5. wishlist aku nak dapatkan kasut ni erkk boleh dapat tak agak2 :)

info klik sini , sini & sini




7 comments:

Dr. Ben said...

nak beli nike terbeli reebok

deaf-angel said...

Untuk tujuan baik penjualan kasut ni kalo aku ada duit pun aku sambar satu.
Siap google double the money lagik.

berteromber said...

kecik2 dulu minat giler aku kat Michael J Fox...sayang kalau tak pasal parkinson konpem banyak lagi filem2 dia yg best...

SkiD said...

Antara filem yg tersangat heppening zaman remaja aku dulu!! Kerana filem ni le...gaji pertama aku kerja, aku beli Nike Air..kaler putih merah!!

Kaboi Tanduk said...

dulu aku berangan nak beli hoverboard..hihi

Portdy said...

aku ada simpan lagi satu model kereta delorean gmc , hadiah kawin dari member aku En Shafid rahmat.

gayour said...

patut wajib sebagai metal head!