Tuesday, March 2, 2010

tegang

bagaimana menangani stress yang melampau? erkkk letih la

8 comments:

berteromber said...

kawin!

kisah Semut said...

setuju ko kene kawin he8!

emm ala kalu aku ler buat aper yg ko dh lamer dh buat just having fun!

deaf_angel said...

aik?

muda2 dah kena stress?

bawak bertenang bro...bawak bertenang

SkiD said...

Jawapannya Berteromber dah jawab...
errr...kalau lu kawin, nak jurugambar...gua ada..hehehehe

eddie dewanaga said...

u need a break... u need more love...

Portdy said...

tegang?

cover2 sikit depan orang hehehehehe....

gayour said...

02 mac hari tu gua memenuhi jemputan hari terbuka NIEW kuala lumpur ( kat sime darby jln raja laut ). masa sesi bersama pengunjung dan pelajar sekolah/kolej, sorang budak sekolah tu tanya soalan paling sadis dan tragis " brader tak stress ke lukih kartun hari-hari?"

stress gua dengar soalan budak tu! uuu..uuuu...

Takilala said...

stress ni kdg kita nmpk, kdg x tau pula kita tgh stress.. huhuhu